Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ για Λιβύη: Διπλωματική ήττα Μητσοτάκη

ΣΥΡΙΖΑ για Λιβύη: Διπλωματική ήττα Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για διπλωματική ήττα του Μεγάρου Μαξίμου  κάνουν λόγο τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά την «πόρτα» που έφαγε από την Γερμανική Καγκελαρία η κυβέρνηση  για την συμμετοχή της στην διάσκεψη για την Λιβύη.

«Η κυβέρνηση παραμένει θεατής των εξελίξεων  και αναγκάζεται τελικά να τρέξει πίσω από τα γεγονότα  καθώς κινείται με τον  μύθο  και την λογική της «Τουρκικής απομόνωσης » λένε  τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης τα οποία παρακολουθούν από πολύ κοντά τις εξελίξεις γύρω από την  διάσκεψη για την Λιβύη.

Η ανακοίνωση του Βερολίνου   ότι στις χώρες  που θα πάρουν μέρος στις 19 Ιανουαρίου στην διάσκεψη   δεν περιλαμβάνεται η  Ελλάδα , ενώ υπάρχουν δυο νέες χώρες – η  Αλγερία  και το Κονγκό –  πυροδότησε ακόμα περισσότερο την αντιπαράθεση ανάμεσα στην κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Αυτό αποτελεί ξεκάθαρο πισωγύρισμα για την εξωτερική πολιτική της χώρας μας λένε χαρακτηριστικά οι συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα   και σημειώνουν ότι η Ελλάδα συμμετείχε στην προηγούμενη Διεθνή Διάσκεψη για  τη Λιβύη, στο Παλέρμο της Ιταλίας τον Νοέμβριο του 2018 και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο, δια του τότε Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X