Ελλάδα

Τατσόπουλος: «Πρωτόγονος εθνικισμός» τα συγχαρητήρια των πολιτικών στον Τσιτσιπά

Τατσόπουλος: «Πρωτόγονος εθνικισμός» τα συγχαρητήρια των πολιτικών στον Τσιτσιπά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με έναν ασυνήθιστο τρόπο σχολιάζει ο Πέτρος Τατσόπουλος τα συγχαρητήρια που έσπευσαν να δώσουν οι πολιτικοί στον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά τη νίκη του στον τελικό του  ATP Finals, κάνοντας λόγο για «πρωτόγονο εθνικισμό».

Απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος απευθυνόμενος στον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τη νίκη του σημείωσε «επέδειξες τι σημαίνει πραγματικός Έλληνας», ο κ. Τατσόπουλος υπογραμμίζει «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν απέδειξε τι σημαίνει Ελλάδα και Έλληνας. Απέδειξε τι σημαίνει σκληρή δουλειά και ταλέντο ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής. Ας απαλλαγούμε επιτέλους από αυτόν τον πρωτόγονο εθνικισμό που μας αποκοιμίζει».

Η ανάρτηση του Πέτρου Τατσόπουλου

Ο ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
Το να ταυτίζεις έναν μεγάλο αθλητή με τον οιονδήποτε φραπεδόβιο ρεμπεσκέ, μόνο και μόνο επειδή αμφότεροι μοιράζονται την ελληνική ιθαγένεια, είναι ο ορισμός της κολακείας ενός λαού που θεωρείς ότι είναι καταδικασμένος να μην δραπετεύσει ποτέ από τη νηπιακή του ηλικία. Όχι, κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν απέδειξε τι σημαίνει Ελλάδα και Έλληνας. Απέδειξε τι σημαίνει σκληρή δουλειά και ταλέντο ανεξαρτήτως εθνικής καταγωγής. Ας απαλλαγούμε επιτέλους από αυτόν τον πρωτόγονο εθνικισμό που μας αποκοιμίζει. Με τον σεβασμό μου και το θάρρος της παλιάς μας φιλίας.

Δείτε ακόμη:

Χαμός με πιτσιρικά που χορεύει ζεϊμπέκικο στο γάμο της αδερφής του! (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X