Ελλάδα

Τι κοινό έχουν Τσίπρας και Σαμαράς

Τι κοινό έχουν Τσίπρας και Σαμαράς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με αφορμή την πλήρη άρση των capital controls, τις απειλές Λοβέρδου για το πρώτο εξάμηνο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, καλό είναι να κάνουμε μία βουτιά στην ιστορία μήπως και κατανοήσουμε κάποια πράγματα.

Το καίριο ερώτημα είναι τι κοινό έχουν Τσίπρας και Σαμαράς. Εκτός του ότι είναι πρώην πρωθυπουργοί, τίποτα άλλο. Ο μεν Σαμαράς εκτός από το κλειδί του Μαξίμου κάτω από το χαλάκι και την απόδραση χωρίς να παραδώσει στον Τσίπρα, άφησε και μία προίκα …300 περίπου εκατομμυρίων, δηλαδή άδεια ταμεία.

Τί άφησε ο Τσίπρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Περίπου 37 δισεκατομμύρια ευρώ, δηλαδή ποσό που ποτέ δεν είχαν τα ταμεία του ελληνικού Δημοσίου.

Το είπαμε και το επαναλαμβάνουμε. Τόσο στον eretikos.gr όσο και στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra κάθε Δευτέρα και Πέμπτη, κύριο μέλημά μας είναι η ιστορική αλήθεια και η ακρίβεια των πληροφοριών και των ειδήσεων.

Σε πολλούς, όπως για παράδειγμα στον Αντώνη Σαμαρά για τα δημόσια ταμεία, αυτό να μην αρέσει. Αλλά δεν φταίμε εμείς όταν αναζητούμε την αλήθεια στην ιστορία, αλλά και την καθημερινότητα.

Θανάσης Λυρτσογιάννης

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X