Ελλάδα

Το χουνέρι Μητσοτάκη σε Αδωνι και Βρούτση

Το χουνέρι Μητσοτάκη σε Αδωνι και Βρούτση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολίγον χάρβαλο μου φαίνεται το επιτελικό κράτος, αφού η δεξιά δεν γνωρίζει τι ποιεί η άκρα δεξιά ή και το αντίστροφο. Να, πάρτε για παράδειγμα το φιάσκο με το Voucher και τα ΚΕΚ για την επιμόρφωση των επιστημόνων.

Το επιτελικό κράτος, όπως σας ενημέρωσε ο eretikos.gr, έβραζε από την απόφαση του Γιάννη Βρούτση που είχε πάρει τεράστιες διαστάσεις στα κοινωνικά δίκτυα (για τα τηλεοπτικά κανάλια δεν ήταν θέμα βεβαίως) και γίνονταν ζυμώσεις επί ζυμώσεων. Τελικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης πείστηκε ότι κάνει ζημιά στην κυβέρνηση και τράβηξε το χαλί κάτω από τα πόδια του Γιάννη Βρούτση και του Αδωνι Γεωργιάδη, ανακαλώντας το μέτρο (αλήθεια τα χρήματα για τη διαφήμιση των ΚΕΚ ποιος θα τα πληρώσει;).

Και καλά θα πείτε τον Γιάννη Βρούτση τον εξέθεσε και μάλιστα ακόμα πιο άσχημα, αφού τον έβαλε να ανακοινώσει ο ίδιος την απόφαση, τον Αδωνι γιατί του τράβηξε το χαλί; Διότι τον άφησε όλο το πρωί να βγαίνει σε ραδιοτηλεοπτικά μπαλκόνια με κουτοπόνηρα επιχειρήματα να υποστηρίξει, αυτό που ο Μητσοτάκης ύστερα από λίγο κατάργησε. Δεν σημαίνει αυτό ότι το επιτελικό κράτος δεν γνωρίζει η δεξιά τι ποιεί η άκρα δεξιά;

Εκτός. Εκτός αν λέω ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να εκθέσει τον Αδωνι και τον άφησε να κελαηδά ακατάπαυστα. Οτι κι΄ αν ισχύει πάντως, ο Αδωνις, όπως και ο Γιάννης Βρούτσης έπαθαν μεγάλο χουνέρι από τον ίδιο τον αρχηγό τους.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X