Ελλάδα

Το φάντασμα του… Γιώργου Αυτιά πάνω από τη ΝΔ

Το φάντασμα του… Γιώργου Αυτιά πάνω από τη ΝΔ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με το…. φάντασμα του Γιώργου Αυτιά θα ζουν όλο το επόμενο διάστημα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ. Οι πληροφορίες επιμένουν και μάλιστα πάρα πολύ ότι το ζήτημα με την υποψηφιότητα του πασίγνωστου δημοσιογράφου της τηλεόρασης του Σκάι δεν έχει τελειώσει.

Εγκυρες πηγές με γνώση των παρασκηνίων της ΝΔ λένε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης το ξανασκέπτεται. Βλέπετε έχει πάρα πολύ εντυπωσιαστεί από τις αντιδράσεις που υπήρξαν στους ψηφοφόρους της ΝΔ  από την απόφαση του να μην συμπεριλάβει τον γνωστό δημοσιογράφο στο ψηφοδέλτιο για την ευρωβουλή.

Έτσι λέγεται  ότι έχει ξεκινήσει νέος κύκλος συνομιλιών ανάμεσα στον Γιώργο Αυτιά και τους συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στόχος τελικά να βρεθεί μια λύση. Πάντως, εκείνο που γνωρίζει ο eretikos.gr από πρώτο (πολύ πρώτο χέρι) είναι πως ο Γιώργος Αυτιάς δεν έχει καμία επιθυμία, ούτε στόχος του είναι να είναι υποψήφιος για την ελληνική Βουλή σε οποιαδήποτε περιφέρεια. Συζητά, μόνο για την Ευρωβουλή.

Και βεβαίως η υποψηφιότητα του πασίγνωστου δημοσιογράφου θα ευχαριστήσει τον Κυριάκο,  αφού θα καταφέρει χτύπημα στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.  Αφού ο Γιώργος είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έρθει πρώτος σε σταυρούς και ο Βαγγέλης δεύτερος.

Τέλος, να δούμε αν θα περάσει του κόσμου που διαμαρτυρήθηκε ή του Βαγγέλη  Μεϊμαράκη και της Αννας Μισέλ Ασημακοπούλου (της κοκοβαφτισμένης). Βλέπετε στην πρώτη αντίδραση οι φωνές τους ακούστηκαν σε ολόκληρη της Πειραιώς…

Γιώργος Χρηστάκης

Τέλος ο Γιώργος Αυτιάς από την Ευρωβουλή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X