Επιλογές

Παρατείνεται η αγωνία στο Mega-Τα πρόσωπα του νέου διοικητικού συμβουλιου

Παρατείνεται η αγωνία στο Mega-Τα πρόσωπα του νέου διοικητικού συμβουλιου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η κρίσιμη συνεδρίαση για το Mega έγινε. Οι μέτοχοι εξέλεξαν νέο διοικητικό συμβούλιο αλλά η αγωβνία παραμένει, αφού ο καπνός που εξέπεμψαν δεν είναι λευκός. Οι μέτοχοι δεν ξεκαθάρισαν τις προθέσεις τους και το μόνο που είπαν οι εκπρόσωποί τους στην έκτακτη γενική συνέλευση είναι πως “όλες οι προσπάθειες που καταβάλλονται είναι προς την κατεύθυνση της αποκατάστασης της ομαλότητας στην εταιρεία”.

Επίσης, στην πρόταση του Ιβάν Σαββίδη μέσω της εταιρείας Dimera για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στην οποία θα εισφέρει 25 εκατομμύρια ευρώ (αναλογικά σημαίνει αύξηση κατά 125 εκατ. ευρώ περίπου) δεν δόθηκε καμία απάντηση.

Πάντως, στη γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με παρόντες μετόχους που εκπροσωπούν το 71,95% του μετοχικού κεφαλαίου, εξελέγη νέο πενταμελές διοικητικό συμβούλιο, έπειτα από πρόταση του μετόχου Elkin Holdings.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αποτελείται από τους Παναγιώτη Παπανελόπουλο, Γιώργο Μήτραινα, Γιώργο Δημάκη, Μάρκο Χητά και Παντελή Ντίλη.

Βάσει του καταστατικού πρέπει να συγκροτηθεί σε σώμα και εν συνεχεία να εκλεγεί πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος.

Η διάρκειά του  θα είναι πενταετής.

Στην γενική συνέλευση που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, εκπρόσωπος της Dimera, συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη, επανέλαβε τη θέση του ομίλου πως πρέπει να πραγματοποιηθεί αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην Τηλέτυπος, στην οποία η Dimera προτίθεται να εισφέρει το ποσό των 25 εκατ. ευρώ.

Επίσης, επανέλαβε ότι πρώτο μέλημα πρέπει να είναι η εξόφληση, ει δυνατόν ολική, των εργαζομένων.

Υπενθυμίζεται ότι μοναδικό θέμα της γ.σ. ήταν η εκλογή νέου δ.σ. έπειτα από την παραίτηση των Σταύρου και Παναγιώτη Ψυχάρη και Γιώργου και Φώτη Μπόμπολα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X