Επιλογές

Αντικαπνιστικός νόμος: Σκέφτεται επιδότηση στις καφετέριες για θερμάστρες ο Κικίλιας

Αντικαπνιστικός νόμος: Σκέφτεται επιδότηση στις καφετέριες για θερμάστρες ο Κικίλιας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αντικαπνιστικός Νόμος: Ο Βασίλης Κικίλιας σκέφτεται να δοθεί κάποια επιδότηση στις καφετέριες ώστε να πάρουν θερμάστρες για τους εξωτερικούς χώρους.

Τώρα αυτό κατά πόσο γίνεται δε το ξέρουμε…Μοιάζει λίγο απίθανο!

Οι έλεγχοι για τον αντικαπνιστικό νόμο έχουν ξεκινήσει αλλά θα γίνουν ακόμη πιο… επίσημοι από τις 19 του μήνα. Ο νόμος θα εφαρμοστεί και στα μπουζούκια και στις καφετέριες και στα καζίνο είπε ο Βασίλης Κικίλιας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ το πρωί της Τρίτης (05.11.2019).

Και όπως είπε τα πρόστιμα θα είναι τσουχτερά!

«Όπως οι Έλληνες πάνε στο εξωτερικό και βγαίνουν έξω και καπνίζουν, έτσι θα γίνεται και στη χώρα μας», τόνισε ο Βασίλης Κικίλιας. Μιλώντας δε για το κάπνισμα στις καφετέριες, είπε ότι μέσα δεν θα καπνίζει κανείς.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Κικίλιας επεσήμανε ότι η τακτική που ακολουθεί δεν είναι τιμωρητική και θεωρεί τους Έλληνες πολίτες «συμπαίκτες» του στον αγώνα μείωσης του καπνίσματος και των αρνητικών επιδράσεών του.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε σε εκείνους που δεν επιθυμούν να είναι εκείνοι και τα παιδιά τους παθητικοί καπνιστές, ωστόσο μεγάλο είναι το ποσοστό και των καπνιστών που συμφωνούν με το νόμο, όπως υποστήριξε ο κ. Κικίλιας.

Οι καφετέριες έχουν δομές για να μπορεί κάποιος να κάτσει έξω και όπως τόνισε ο υπουργός, το υπουργείο σκοπεύει να επιδοτήσει θερμάστρες για να μην κάθεται ο κόσμος που καπνίζει στο κρύο.

«Ο αντικαπνιστικός νόμος θα εφαρμοστεί και θα είναι όλοι ευχαριστημένοι», δήλωσε ο κ. Κικίλιας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X