Επιλογές

Αυτοκτονία φοιτήτριας: Δύο νέες διώξεις

Αυτοκτονία φοιτήτριας: Δύο νέες διώξεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά την απειλή για αυτοκτονία της μητέρας, η Δικαιοσύνη έβγαλε… φτερά. Ο Εισαγγελέας Γιαννιτσών άσκησε διώξεις σε άλλους δύο υπόπτους για το θάνατο της φοιτήτριας Λίνα Κομετζή στη Θεσσαλονίκη, που έπεσε από το μπαλκόνι της εστίας όπου διέμενε.

Πρόκειται για δύο άντρες που κατηγορούνται για παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς φέρονται να διακίνησαν άσεμνες φωτογραφίες της 20χρονης στο διαδίκτυο, σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνολικά είναι τρεις οι κατηγορούμενοι μέχρι στιγμής για την υπόθεση που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο το Νοέμβριο του 2016. Τότε η 20χρονη Λίνα Κοεμτζή  έκανε βουτιά στο κενό κάτω από περίεργες συνθήκες. Επεσε από τον 9ο όροφο της εστίας, όπου διέμενε.

Αρχικά ο θάνατος της είχε χαρακτηριστεί ως αυτοκτονία. Η οικογένεια της όμως από την πρώτη στιγμή είχε αντίθετη άποψη. Υποστήριζε με σθένος ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια, με φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς. Σύμφωνα με το δικηγόρο της οικογένειας, η φοιτήτρια δεν ήταν μόνη της τη μοιραία στιγμή.

Στο πλαίσιο της κυρίας ανάκρισης οι κατηγορούμενοι θα κληθούν να καταθέσουν. Αυτό θα γίνει μόλις λίγες ημέρες μετά από το ξέσπασμα της μητέρας της. Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα της 20χρονης φοιτήτριας ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών και απειλούσε  να πέσει στο κενό και να αυτοκτονήσει. Ο λόγος της ενέργειας αυτής συνδεόταν, όπως η ίδια είπε, με το γεγονός ότι  δεν προχωρούσε η έρευνα της υπόθεσης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X