Επιλογές

ΔΗΜΑΡ: Παραιτήσεις και αντιδράσεις για την συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ

ΔΗΜΑΡ: Παραιτήσεις και αντιδράσεις για την συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η συμπόρευση της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα μπορούσε να γίνει «αναίμακτα» και αρκετά είναι τα στελέχη του κόμματος που αντέδρασαν, τόσο για την ουσία όσο και για τη διαδικασία, με παραιτήσεις.

Μεγάλες αντιδράσεις δημιούργησε η αντικατάσταση-αλλαγή της ΚΕ από 81 σε 51 μέλη «προκειμένου να έχει απαρτία ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος» υποστηρίζουν οι δυσαρεστημένοι.

Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Σαββάτου που αποφασίστηκε η συμπόρευση με τον ΣΥΡΙΖΑ, υπήρξε ένσταση από τους Μανόλη Βελεγράκη και Σόνια Τσιτήλου για παρατυπία,  «μέσα από τη σημερινή αιφνιδιαστική συνεδρίαση» όπως σημειώνουν.

Με ανάρτησή του στο Facebook ο Θόδωρος Μαργαρίτης εκφράζει την αντίθεση του στις εξελίξεις και μαζί τους Νίκο Τσούκαλη, Θωμά Ψύρρα, Γεράσιμο Γεωργάτου, Χρήστο Γκαρμπούνη και Στέλιου Παναγούτσους, δηλώνουν ότι παραιτούνται από τα όργανα της ΔΗΜΑΡ.

Επίσης αναφέρει στην ανάρτηση πως με το ίδιο σκεπτικό υπέβαλε την παραίτησή του μέσα από το fb και ο Δημήτρης ΦΕΡΕΤΟΣ μέλος της ΚΕ και πως την Κυριακήσυνεδρτιάζουν επιπλέον 25 μέλη της ΚΕ της ΔΗΜΑΡ για έκδοση ανακλοίνωσης.

Η ανάρτηση του Θόδωρου Μαργαρίτη Μετά την σημερινή, 6/4/2019, συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της Δημοκρατικής Αριστεράς, αποφασίστηκε η σύμπλευση της ΔΗΜΑΡ με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωπαϊκές και εθνικές εκλογές.

Επειδή διαφωνούμε με την πολιτική λογική του εγχειρήματος που είναι ανακόλουθη με την μέχρι τώρα πορεία μας, δηλώνουμε ότι καταψηφίσαμε την σχετική εισήγηση του προέδρου και δηλώνουμε ότι παραιτούμαστε από μέλη των οργάνων της ΔΗΜΑΡ.

Νίκος Τσούκαλης, πρώην βουλευτής Θωμάς Ψύρρας, πρώην βουλευτής Γεράσιμος Γεωργάτος, μέλος της Κ.Ε. Χρήστος Γκαρμπούνης, μέλος της Κ.Ε. Στέλιος Παναγούτσος, μέλος της Κ.Ε.. Επίσης με το ίδιο σκεπτικό υπέβαλε την παραίτησή του μέσα από το fb και ο Δημήτρης ΦΕΡΕΤΟΣ μέλος της ΚΕ. ΑΥΡΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ- ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ- ΠΕΡΙΠΟΥ 25 ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΗΣ ΔΗΜΑΡ ΓΙΑ ΕΚΔΟΣΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2162259447193874&id=100002295186167

Δείτε ακόμη:

Διαβατά: Επιστρέφουν στις δομές που φιλοξενούνταν οι πρόσφυγες και μετανάστες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X