Επιλογές

Η πατροκτονία του Σταύρου Θεοδωράκη

Η πατροκτονία του Σταύρου Θεοδωράκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το εκσυγχρονιστικό παρελθόν του θέλησε να ξορκίσει ο Σταύρος Θεοδωράκης. Γι΄ αυτό έσπευσε να καταδικάσει την αφωνία του Κώστα Σημίτη από τους πρώτους.

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως  από πολλούς καθώς κάποιοι τον χαρακτήρισαν ακόμα και αχάριστο. Έτσι ο αρχηγός του ΠΟΤΑΜΙΟΥ αισθάνθηκε την ανάγκη να γράψει ένα άρθρο. Και εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έκανε αυτή την κίνηση.

¨Οπως γράφει στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας τα Νέα, «μπορεί και οι καλοί να κάνουν κακά πράγματα», και αφού παραθέτει τις επιτυχίες που είχε ο πρώην πρωθυπουργός, που όπως λέει «κατάφερε να ισορροπήσει την χώρα, συγκρούστηκε με τον λαϊκισμό και ακολούθησε μια συνεπή ευρωπαϊκή πορεία ενώ έβαλε και την Κύπρο στην ΕΕ», αυτό δεν σημαίνει προσθέτει «ότι όλα όσα έγιναν στα χρόνια του ήταν καλά καμωμένα». Ο Σταύρος Θεοδωράκης γράφει ακόμα οτι οφείλει ο Κώστας Σημίτης να αναλάβει την πολιτική ευθύνη για τα σκάνδαλα επί των ημερών του και ζητά από τον πρώην πρωθυπουργό να μιλήσει για τα λάθη και τις παραλήψεις της δικής του περιόδου, αφού έτσι θα είναι πιό πειστικές οι συμβουλές που δίνει για το μέλλον.

Γιώργος Χρηστάκης

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X