Ελλάδα

Η Ρένα Δούρου πήρε το…όπλο της και στο ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζουν…

Η Ρένα Δούρου πήρε το…όπλο της και στο ΣΥΡΙΖΑ γκρινιάζουν…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θυμάστε που σας γράφαμε πως η Ολγα Γεροβασίλη και ο Νάσος Ηλιόπουλος θα διεκδικήσουν τη θέση του γραμματέα στο ΣΥΡΙΖΑ. Ε, λοιπόν προστέθηκε και τρίτο πρόσωπο. Μία ακόμα γυναίκα. Η Ρένα Δούρου, η οποία αναζητά ρόλο στο κόμμα και την πολιτική ζωή του τόπου.  Βλέπετε σε δυο εβδομάδες τελειώνει η θητεία της στην περιφέρεια.
Προκειμένου λοιπόν να μην βρεθεί εντελώς στο περιθώριο, οι πληροφορίες λένε ότι η Ρένα Δούρου έχει βάλει πλώρη για την κατακτήσει της θέσης του γραμματέα και μάλιστα νωρίτερα απ ότι φαντάζονται πολλοί.
Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό συναντήσεις με πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ, επιδιώκοντας να έχει μαζί της ενα μεγάλο κομμάτι των ΜΜΕ .
Στην Κουμουνδούρου μόλις το έμαθαν άρχισαν να γκρινιάζουν, καθότι θεωρούν ότι όλα πρέπει να γίνουν στην ώρα τους και μέσα από τις διαδικασίες που ορίζει το καταστατικό.
Ο Αλέξης Τσίπρας πάντως, τουλάχιστον για την ώρα, εμφανίζεται να μην θέλει να ανοίξει ζητήματα που θα περιπλέξουν την κατάσταση στο κόμμα αντί να την εξομαλύνουν.
Καυτός πάντως αναμένεται να είναι ο Σεπτέμβριος για τον ΣΥΡΙΖΑ ,αφού έτσι και αλλιώς θα ξεκινήσει η συζήτηση για την επόμενη μέρα του κόμματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X