Αναλύσεις

Κυριάκο φοβού τους εξαπατημένους…

Κυριάκο φοβού τους εξαπατημένους…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Θανάση Λυρτσογιάννη

Θα θυμάστε τους κοψοχέρηδες; Οχι ασφαλώς οι νεώτερες ηλικίες. Αποκαλούσαν εκείνους που μετά το 1981 θα ξαναψήφιζαν ΠΑΣΟΚ. Τότε η Νέα Δημοκρατία είχε επιχειρήσει να περάσει την ιδέα του κοψοχέρη σε μία προσπάθεια να πλήξει το ΠΑΣΟΚ. Στόχος ήταν οι αμφιταλαντευόμενοι ψηφοφόροι.

Τώρα αρχίζουμε να βλέπουμε να αναδύεται ο εξαπατημένος ψηφοφόρος. Δειλά-δειλά είναι γεγονός. Ομως, η ιδέα της εξαπάτησης ψηφοφόρων από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αρχίζει να μπαίνει στο πολιτικό λεξιλόγιο της πιο δεξιάς πλευρά της δεξιάς πολυκατοικίας. Την εκφέρουν άνθρωποι που ψήφισαν Νέα δημοκρατία είτε βρίσκονται εντός, είτε εκτός του κόμματος.

Την υπονοεί το σαμαρικό site Antinews.gr όταν κάνει λόγο για μάσκες τις οποίες ρίχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Την λέει ευθέως ο ακροδεξιός πρώην Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος όταν θέτει το ερώτημα μήπως μα εξαπάτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Επικοινωνιακά ίσως αποδειχτεί η αχίλλειος φτέρνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως αποδείχτηκε η μομφή του ψεύτη στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος την υποτίμησε αρχικά, στη συνέχεια δεν κατάφερε να την αποκρούσει και τελικά πλήρωσε το τίμημα.

Επιπλέον να πούμε ότι η ρετσινιά του της εξαπάτησης είναι συμβολικά πολύ πιο ισχυρή από το ψέμα. και αν πάρει διαστάσεις, τότε η Νέα δημοκρατία θα χάσει ένα τμήμα τουλάχιστον εκείνων που την ψήφισαν για την προεκλογική θέση στο ζήτημα της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Και να μην ξεχνάμε πως υπάρχει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Καραδοκεί για να φυσήξει τη φωτιά της εξαπάτησης, ώστε να αποκομίσει πολιτικά οφέλη…

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X