Επιλογές

Λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

Λίστες με τους υποψήφιους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Φωτιές στη Νέα Δημοκρατία αναμένεται να ανάψει η δημοσιοποίηση των υποψηφίων βουλευτών. Οι λίστες είναι έτοιμες (όλα τα ονόματα δημοσιεύει η Κυριακάτικη Kontranews) και οι αποκλεισμένοι, λένε οι πληροφορίες, δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης προωθεί δικά του πιστά στελέχη,ώστε να μπορεί να ελέγχει την κοινοβουλευτική ομάδα σε περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα δεν κριθεί ικανοποιητικό.

Οσων αφορά στις υποψηφιότητες ο ίδιος θα είναι υποψήφιος στο Δυτικό τομέα όπου μεταξύ άλλων στη λίστα θα είναι ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και ο δημοσιογράφος Γιάννης Λοβέρδος.

Στη λίστα του Βόρειου τομέα περιλαμβάνονται οι δύο αντιπρόεδροι Κωστής Χατζηδάκης και Αδωνις Γεωργιάδης. Μεταξύ άλλων υποψήφιος στον τομέα αυτό είναι και ο πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος.

Στο Νότιο τομέα στη λίστα θα δούμε τον αναπληρωτή εκπρόσωπο Τύπου Κώστα Κυρανάκη, τη Σοφία Βούλτεψη. Υπάρχει επίσης και το μεγάλο φαβορί ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης.

Ο Κώστας Καραμανλής θα είναι υποψήφιος στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Σαμαράς στη Μεσσηνία. Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την πλευρά του “καπάρωσε” θέση στο Επικρατείας. Το ίδιο και ο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο σύμβουλος επικοινωνίας Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας περιλαμβάνονται ακόμα ο Θοδωρής Ρουσόπουλος, ο Ευρυπίδης Στυλιανίδης και ο Γιάννης Παπαθανασίου.

Οι τρεις τελευταίοι σύμφωνα με τη Νεοδημοκρατική ανθρωπογεωγραφία ανήκουν στο μπλοκ του Κώστα Καραμανλή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X