Επιλογές

Μόνο ο Τσίπρας “στήριξε” τον Πολάκη – Τι γράφει το Politico για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο

Μόνο ο Τσίπρας “στήριξε” τον Πολάκη – Τι γράφει το Politico για την επίθεση στον Κυμπουρόπουλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τo Politico αφιέρωσε ένα άρθρο του σε όσα συνέβησαν στην Ελλάδα μεταξύ του κ.Κυμπουρόπουλου και του κ.Πολάκη.

Τον γύρο της Ευρώπης κάνει η «χάρη» του Παύλου Πολάκη και πως να μην γίνει αυτό μετά την επίθεση σε ένα υποψήφιο ευρωβουλευτή που έχει και προβλήματα αναπηρίας.

Στη στήλη Letter from Athens και με αφορφμή την πρόταση μομφής που κατέθεσε η Νέα Δημοκρατία κατά του Παύλου Πολάκη το Politico αναφέρει ότι το σχόλιο του αναπληρωτή υπουργού Υγείας «προκάλεσε απογοήτευση εντός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, που είδε τη διαμάχη να θέτει σε κίνδυνο το προφίλ της ως μιας κυβέρνησης που φροντίζει τους αδύναμους».

Και η έκπληξη γίνεται ακόμα πιο μεγάλη αφού γράφει: «Είναι αξιοσημείωτο ένα μέλος μιας αριστερής κυβέρνησης να προσβάλλει ένα άτομο με αναπηρία με τόσο ωμό τρόπο». Περιγράφει πως έγινε η επίθεση Πολάκη στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και σημειώνει ότι οι αντιδράσεις δεν υπήρξαν μόνο από την αντιπολίτευση αλλά και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ.

Το Politico περιγράφει πώς επιτέθηκε ο Πολάκης στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, σημειώνοντας ότι αντιδράσεις δεν υπήρξαν μόνον από την αντιπολίτευση αλλά και από το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ «αλλά όχι από τον πρωθυπουργό», όπως σχολιάζει.

«Ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξάνθος περιέγραψε τα σχόλια του αναπληρωτή του ως “προφανώς ατυχή” στην ελληνική τηλεόραση και είπε ότι θλίβεται που η υπόθεση έδωσε στη ΝΔ “την ευκαιρία να αντεπιτεθεί».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X