Επιλογές

Μπάχαλο στη ΝΔ: Πολύ βαριές κουβέντες Αδωνι με Κιουτσούκη

Μπάχαλο στη ΝΔ: Πολύ βαριές κουβέντες Αδωνι με Κιουτσούκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μαίνεται ο “πόλεμος”  καραμανλικών με τους ακροδεξιούς στη Νέας Δημοκρατία. Νέα απόδειξη οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν ο αντιπρόεδρος Αδωνις Γεωργιάδης με τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Νίκο Κιουτσούκη, τον οποίο χαρακτηρίζουν καραμανλικό.

Μιλώντας στη Θεσσαλονίκη ο Αδωνις Γεωργιάδης του επιτέθηκε με απίστευτα σκληρό τρόπο για στέλεχος της ίδιας παράταξης. «Κρατιστή» ταν ανέβασε, «αριστερό» τον κατέβασε. Και άλλα πολλά, τα οποία ο Κιουτσούκης έβλεπε σε ζωντανή μετάδοση από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Άδωνι. Το χειρότερο είναι η μπηχτή πως ο Κιουτσούκης θέλει να γυρίσει τη χώρα πίσω, στην εποχή της χρεοκοπίας.

Αυτό έκανε έξαλλο τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ, ο οποίος απάντησε σε όσα του καταλόγιζε ο Άδωνις, κατηγορώντας τον ανοιχτά ως «υβριστή» της παράταξης και του Κώστα Καραμανλή, ως καιροσκόπο και κολλητό του… Καρατζαφύρερ!

Η κόντρα συνεχίστηκε, αφού οι δυο τους επικοινώνησαν ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες, σύμφωνα με  δημοσίευμα της εφημερίδας Εθνος. «Έριξες τον Σαμαρά» του έλεγε ο Γεωργιάδης, «είσαι όπου φυσάει ο άνεμος» απαντούσε ο Κιουτσούκης.

Λέτε ο Κυριάκος να διαγράψει και τον Νίκο Κιουτσούκη;

Αδωνις-Κιουτσούκης: Παρελθόν με βαριές κουβέντες

Οι δύο άνδρες έχουν παρελθόν επιθέσεων με βαριές κουβέντες. Το Νοέμβριο του 2012 είχαν ανταλλάξει πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς με τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ, Ιδιωτικού Τομέα να γράφει απευθυνόμενος στον βουλευτή της ΝΔ: ”Επιτέλους βάλε τάπα”.

”’Αδωνι, όταν έχεις άγνοια σε πρόσωπα και πράγματα καλό είναι να σιωπάς. Ημιμαθής=αμαθής. Μη κάνεις τον ξερωμπορωκανωόλα!!! Επιτέλους βάλε τάπα”, έγραψε ο Νίκος Κιουτσούκης.

”Τάπα να πεις να βάλουν όσοι ορίζεις! Δε με έβγαλες εσύ! Τάπα θα μου βάλουν αν θελήσουν οι ψηφοφόροι μου. Προς το παρόν με επανεκλέγουν μετά Μανιας για να μιλάω. Συνεννοηθήκαμε; Κάντε καμμία πραγματική δουλειά τώρα όπως εγώ απ’ τα 19 μου και υποδείξεις αλλού. Εκεί που σε παίρνει”, ήταν η απάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X