Επιλογές

“Ναυμαχία” Καμμένου-Μαρινάκη στη Μήλο

“Ναυμαχία” Καμμένου-Μαρινάκη στη Μήλο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

“Ναυμαχία”  και γιαουρτοπόλεμος, ανάμεσα σε ανθρώπους του Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Πάνο Καμμένο εκδηλώθηκαν την Πέμπτη το βράδυ στο λιμάνι της Μήλου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας zougla.gr στο λιμάνι της Μήλου και στην ίδια προβλήτα βρέθηκαν το σκάφος του Πάνου Καμμένου με δύο σκάφη του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οταν από τα σκάφη του μεγαλοεφοπλιστή αντιλήφθηκαν το σκάφος του πρώην υπουργού Εθνικής Αμυνας, άρχισαν να πετούν γιαούρτια. Ο Πάνος Καμμένος με τη σύζυγό του βγήκαν από το σκάφος τους και διαμαρτύρονταν. Μάλιστα η σύζυγος του πρώην υπουργού βιντεοσκοπούσε το επεισόδιο με το κινητό της τηλέφωνο.

Οταν αντιλήφθηκαν τη βιντεοσκόπηση από τα σκάφη του Βαγγέλη Μαρινάκη, ένας άντρας της προσωπικής του φρουράς πετάχτηκε στην προβλήτα και αφού έστριψε το χέρι της συζύγου του Πάνου Καμμένου της άρπαξε το κινητό.

Σε λίγη ώρα στο χώρο του γιαουρτοπόλεμου έφτασαν λιμενικοί υπάλληλοι και ο Πάνος Καμμένος κατέθεσε μήνυση. Στο σημείο κατέφτασε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος υποστήριξε πως δεν είχε καμία σχέση με το επεισόδιο.

Και τώρα η υπόθεση βρίσκεται στην Εισαγγελία Σύρου.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X