Ελλάδα

Νέα γκάφα του Κυριάκου με τα νοσοκομεία

Νέα γκάφα του Κυριάκου με τα νοσοκομεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν είναι ατελείωτο το ρεπερτόριο της γκάφας του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τη διέπραξε και σήμερα σε συνέντευξη στο Σκάι και στους Παύλο Τσίμα και Αρη Ποσρτοσάλτε, οι οποίοι όχι μόνο δεν τον πίεσαν με ερωτήσεις, αλλά του έδινα πασούλες.

Τί είπε σήμερα ο Κυριάκος. Σε γενικές γραμμές (μπορείτε να δείτε και να ακούσετε το συγκεκριμένο απόσπασμα) είπε ότι ένας ιδιώτης να μπορεί εγκαταστήσει ένα μηχάνημα σε δημόσιο νοσοκομείο, το οποίο θα αγοράζει τις υπηρεσίες από τον συγκεκριμένο ιδιώτη. Το μηχάνημα θα το δουλεύουν υπάλληλοι του νοσοκομείου και όχι του ιδιώτη και αν κάνουν καλά τη δουλειά τους θα τους δίνει και ένα μπόνους.

Δηλαδή ο ιδιώτης θα χρησιμοποιεί εργαζόμενους που θα πληρώνει το νοσοκομείο. Ο ιδιώτης θα εισπράττει χρήματα για τις υπηρεσίες που θα προσφέρει και αν κρίνει ότι οι υπάλληλοι του νοσοκομείου θα τους δίνει και λίγα…ψίχουλα. Α ρε τυχερέ Τσίπρα, βρήκες τον καλύτερο χορηγό…

Την παρέμβασή του πάντως, τη συνόδευσε με τα γνωστά όλων των πολιτικών και κομμάτων για τα τρολ του αντιπάλου και πρόσθεσε ότι εφαρμόζεται στη Γαλλία και στη Σουηδία.

Διαβάστε τι είπε ο αρχηγός της ΝΔ.

«Εγώ δεν θα είχα καμία αντίρρηση να δοκιμάσουμε να διοικηθεί ένα μεγάλο νοσοκομείο της Αθήνας σε σύμπραξη με τον ιδιωτικό τομέα«, είπε αρχικά.

«Τι μας ενοχλεί, αντί να αγοράζουμε ως κράτος τομογράφους, να αγοράζουμε τις υπηρεσίες. Σε αυτή τη δομή, θα εργάζονται δημόσιοι υπάλληλοι και αν κάνουν καλά τη δουλειά τους, η ιδιωτική εταιρεία να τους δίνει και ένα μπόνους«, πρόσθεσε, προσφέροντας τη γκάφα της ημέρας και φτιάχνοντας τη διάθεση του Τσίπρα.

Ο Προβοκάτορας

 

Καβγάς Αδωνι-Βορίδη για τη 13η σύνταξη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X