Επιλογές

Novartis: Ο ΣΥΡΙΖΑ για το έγγραφο Τουλουπάκη και το μυστήριο με τους μάρτυρες

Novartis: Ο ΣΥΡΙΖΑ για το έγγραφο Τουλουπάκη και το μυστήριο με τους μάρτυρες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν κουρεμένοι … Αυτό τουλάχιστον ισχυρίζονται τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα λένε  τα στελέχη της ΝΔ τα οποία  ισχυρίζονται  ότι με το έγγραφο της κ. Τουλουπάκη που αποκάλυψε η Καθημερινή επιβεβαιώνεται η θεωρία περί σκευωρίας.

«Πρόκειται περί γελοίου ισχυρισμού αφού αυτό που επιβεβαιώνει είναι το ακριβώς αντίθετο ισχυρίζονται τα στελέχη της Κουμουνδούρου. Η ΝΔ και ακολούθως και το ΚΙΝΑΛ το τελευταίο διάστημα επιχειρούν διαρκώς να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις και να απαξιώσουν το σκάνδαλο ως δήθεν σκευωρία. Οι προσπάθειες αυτές εντείνονται, ειδικά μετά τις αποκαλύψεις του ντοκιμαντέρ της Ελβετικής τηλεόρασης και την αναφορά των Εισαγγελέων Διαφθοράς περί εκβιασμού που φέρεται να έκανε ο κ. Στουρνάρας στον τότε προστατευόμενο μάρτυρα, κ. Μανιαδάκη πως αν αλλάξει η κυβέρνηση “μαζί με άλλους δύο πολιτικούς θα συντρίψουν μάρτυρες και Εισαγγελείς”, διότι βλέπει η Προανακριτική που σύστησε να της γυρνά μπούμερανγκ από τις αποκαλύψεις.

Επιχείρησε λοιπόν μία λαθροερμηνεία του εγγράφου της κας Τουλουπάκη. Ισχυρίζονται πως εάν οι προστατευόμενοι μάρτυρες είναι οι ίδιοι, που έχουν καταθέσει και στο FBI τότε δήθεν επιβεβαιώνεται η σκευωρία, αφού μπορεί να το έκαναν προσδοκώντας αμοιβή. Εάν δεχθεί όμως κανείς ότι πρόκειται για τους ίδιους μάρτυρες, τότε αυτό συνιστά παραδοχή πως δεν υπάρχει σκευωρία. Διότι οι καταθέσεις στο FBI για το σκάνδαλο Novartis και στην ελληνική πτυχή του, έγιναν πολύ καιρό (ήδη από το καλοκαίρι του 2016) πριν ξεκινήσει η έρευνα στην Ελλάδα. Και οι μάρτυρες αυτοί κρίθηκαν αξιόπιστοι από το FBI πριν αρχίσει η έρευνα στην Ελλάδα. Επομένως, ούτε οι εισαγγελικές αρχές, τις οποίες εμπλέκει η ΝΔ μέσα στον πανικό της στη δήθεν σκευωρία, ούτε φυσικά κανένα στέλεχος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να “υπαγόρευσαν” στους μάρτυρες τι θα καταθέσουν στην ελληνική Δικαιοσύνη, αφού είχαν ήδη κάνει αντίστοιχες καταγγελίες στο FBI από το καλοκαίρι του 2016. Η μόνη περίπτωση να ισχύουν πλέον τα περί σκευωρίας, είναι να πουν από τη ΝΔ με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι σε αυτήν εμπλέκεται και το FBI!

Άρα το επίμαχο έγγραφο όχι μόνο δεν επιβεβαιώνει τα περί σκευωρίας, αλλά καταρρίπτει πλήρως τους έωλους ισχυρισμούς της ΝΔ και επιβεβαιώνει ότι είναι ένα τεράστιο σκάνδαλο.»

Μόνο που αγαπητοί κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ, αν κάνατε τον κόπο να ρωτήσετε τον Παύλο Σαράκη, δικηγόρο των τριών Ελλήνων προστατευόμενων μαρτύρων του FBI, θα σας έλεγε)όπως είπε στον eretikos.gr που τον ρώτησε το Σάββατο- πως επανειλημμένα έχει δηλώσει πως οι τρεις μάρτυρες του FBI δεν έχουν σχέση με τους προστατευόμενους μάρτυρες στην Ελλάδα. Συνεπώς αν τα πράγματα έχουν όπως τα λέει ο Παύλος Σαράκης, η υπόθεση έχει πολύ μεγάλο, μα πολύ μεγάλο βάθος. Περισσότερα προσεχώς…

Βόμβες και μπλόφες για το σκάνδαλο Novartis

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X