Θέμα

Βόμβες και μπλόφες για το σκάνδαλο Novartis

Βόμβες και μπλόφες για το σκάνδαλο Novartis
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για αποκάλυψη βόμβα στην υπόθεση της Novartis κάνει λόγο η “Καθημερινή”, όμως η βόμβα είναι άλλη και όχι αυτή που αναφέρει η εφημερίδα. Η Καθημερινή στο δημοσίευμα της Κυριακής υποστηρίζει  ότι έχει έγγραφο της Ελένης Τουλουπάκη προς την εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Σε αυτό αποκαλύπτεται ότι η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς γνώριζε ότι οι δύο προστατευόμενοι μάρτυρες που κατήγγειλαν χρηματισμό πολιτικών προσώπων είναι τα ίδια πρόσωπα που κατέθεσαν στις αμερικανικές Αρχές.

Ομως, ο δικηγόρος Παύλος Σαράκης, των τριών Ελλήνων προστατευόμενων μαρτύρων στη αμερικανική Δικαιοσύνη, είναι κατηγορηματικός. Με δήλωσή του προς τον eretikos.gr τονίζει κατηγορηματικά ότι «όπως επανειλημμένα έχω τονίσει οι προστατευόμενοι μάρτυρες στην αμερικανική Δικαιοσύνη, δεν έχουν καμία σχέση με τους προστατευόμενους μάρτυρες στην Ελλάδα. Είναι άλλα πρόσωπα.»

Novartis: Κεραυνοί Τουλουπάκη κατά Λοβέρδου και Καθημερινής

Η δήλωση του δικηγόρου Παύλου Σαράκη βάζει ταφόπλακα στις προσδοκίες διαφόρων στην Ελλάδα ότι οι μάρτυρες εδώ δεν είναι αξιόπιστοι γιατί είχαν οικονομικό συμφέρον.

Σημαίνει επίσης, ότι το έγγραφο της κυρίας Τουλουπάκη δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Οπότε όλη η επιχειρηματολογία ότι όλα όσα έγιναν ως τώρα είναι στον αέρα, του Ανδρέα Λοβέρδου, δεν έχουν καμία βάση, αφού οι μάρτυρες στην Αμερική δεν έχουν καμία σχέση με τους προστατευόμενους μάρτυρες στην Ελλάδα. Κι΄ αυτό γιατί από τη στιγμή που δεν είναι οι ίδιοι, τότε το επιχείρημα περί οικονομικού οφέλους δεν έχει καμία βάση.

Σκάνδαλο Novartis

Κεραυνοί Σαράκη για το σκάνδαλο Novartis

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X