Επιλογές

Ο δολοφόνος του Πειραιά παραδόθηκε

Ο δολοφόνος του Πειραιά παραδόθηκε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο δολοφόνος του Πειραιά παραδόθηκε στις Αρχές. Ο δράστης της δολοφονίας του 21χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο του Πειραιά εμφανίστηκε στην αστυνομία και παραδόθηκε. Υπενθυμίζεται ότι η δολοφονία με δύο πιστολιές έγινε το βράδυ της πρωτοχρονιάς.

Ο 21χρονος που δολοφονήθηκε ήταν κάτοικος Νίκαιας και διανομέας στο επάγγελμα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φέρεται να ενεπλάκη σε καβγά με άλλον άνδρα κατά την είσοδό του στο μαγαζί.

Ο νεαρός βγήκε έξω και τότε ο δράστης τον πυροβόλησε εξ επαφής και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Οι πληροφορίες λένε πως ο καυγάς έγινε για μία κοπέλα η οποία ήταν πρώην φίλη του δράστη της δολοφονίας.

Η αστυνομία που έφθασε στο σημείο εντόπισε δύο κάλυκες, ενώ την προανάκριση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες που βρέθηκε κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε το έγκλημα ενώ στη διάθεση των Αρχών υπάρχει, επίσης και οπτικό υλικό, από κάμερα ασφαλείας της περιοχής προκειμένου να εντοπιστεί ο δολοφόνος.

Να σημειωθεί πως μαζί με το θύμα ήταν και μία νεαρή, η οποία, όμως, ήταν σε κατάσταση σοκ και δεν μπορεί να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Όπως ισχυρίστηκε την επόμενη μέρα φίλος του δολοφόνου στον ΑΝΤ1, δράστης και θύμα δεν γνωρίζονταν.

«Αυτά που λένε είναι όλα ψέματα. Ο δράστης δεν γνώριζε το θύμα, δεν τον είχε δει ποτέ» είπε ο εν λόγω άνδρας.

Ο 21χρονος Ηλίας που δολοφονήθηκε

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X