Επιλογές

Οι κακές παρέες του Κώστα Μπακογιάννη

Οι κακές παρέες του Κώστα Μπακογιάννη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποιος θα πρέπει να μιλήσει στον Κώστα Μπακογιάννη. Να τον συμβουλεύσει με καλό και πατρικό ύφος. Δεν είναι σωστό να κάνει κακές παρέες, όταν ειδικά διεκδικεί την ψήφο του απλού ανθρώπου, του λαού της Αθήνας.

Ο συμπαθής Κώστας Μπακογιάννης με το συναινετικό στιλ και την ικανότητα να ακούει, όπως είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης, προσθέτοντας ότι τον στηρίζει, θα πρέπει να πληροφορηθεί ότι όταν συναναστρέφεται τον υιό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, τον Νικόλαο και τον έμπορο όπλων Χατζημηνά, μάλλον αναζητά λάθος ερείσματα και στηρίγματα.

Οι κακές παρέες, όπως θα τις χαρακτήριζε ο απλός πολίτης, που τόσο ταλαιπωρήθηκε και ταλαιπωρείται εξαιτίας των μνημονίων, δεν είναι το καλύτερο όχημα για το δημαρχιακό θώκο της Αθήνας. Δεν ξεπλένονται με τις βόλτες στις υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας, ούτε με τις χειραψίες με τον απλό Αθηναίο.

Αγαπητέ Κώστα το συμπαθητικό προφίλ, που με τόσο κόπο και προσπάθειες έχεις σφυρηλατήσει, κινδυνεύεις να το απωλέσεις, αν συνεχίσεις να συναγελάζεσαι με χρυσοκάνθαρους και πορφυρογέννητους. Δεν αποκλείεται, σε ορισμένους υποψήφιους ψηφοφόρους σου, να ξυπνήσεις τη σκέψη, ότι ως γόνος της οικογένειας Μητσοτάκη είσαι κι΄ εσύ ένας πορφυρογέννητος. Αβυσσος η ψυχή του ψηφοφόρου. Ιδίως εκείνου που διαπιστώνει ότι δεν είσαι ένας από αυτούς.

Και τότε αγαπητέ Κώστα θα έχεις καταστρέψει όσα για χρόνια πολλά έκτιζες… Και θα είναι κρίμα να πάνε τόσοι κόποι χαμένοι…

Θανάσης Λυρτσογιάννης

Ο Μαρινάκης πυροβολεί και τον Μπακογιάννη

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X