Επιλογές

Πατούλη Μαρίνα: Δυστυχώς δεν κατεβαίνει στο Μαρούσι

Πατούλη Μαρίνα: Δυστυχώς δεν κατεβαίνει στο Μαρούσι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τί κρίμα! Η Μαρίνα Πατούλη δεν θα είναι υποψήφια δήμαρχος στο Μαρούσι. Η σύζυγος του νυν δημάρχου απέσυρε τελικά την υποψηφιότητα, την οποία η ίδια είχε ανακοινώσει με αναφορές στον Πλάτωνα.

Η Μαρίνα Πατούλη, είχε προκαλέσει θόρυβο με την απόφασή της να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της. Μάλιστα, πρώτος ο σύζυγός της Γιώργος Πατούλης είχε σπεύσει να δηλώσει ότι εκείνος στηρίζει την υποψηφιότητα του Γιώργου Αμπατζόγλου και όχι τη σύζυγό του.

Με μια λιτή ανακοίνωση, η Μ. Πατούλη, που είναι δημοτική σύμβουλος Πεύκης- Λυκόβρυσης. Είναι επίσης,  πρόεδρος της Unesco Βορείων Προαστίων κάνει γνωστό ότι δεν θα κατέλθει στις εκλογές ως υποψήφια δήμαρχος.

Λιτή μεν η ανακοίνωση της Μαρίνας Πατούλη, αλλά δεν λείπουν οι μπηχτές. Τόσο προς το σύζυγό της όσο και προς τη Νέα Δημοκρατία

Η ανακοίνωσή της έχει ως εξής:

«Σε όλη μου τη διαδρομή είχα τρεις βασικές προτεραιότητες: Το καλό της πόλης μας, τη στήριξη της οικογένειάς μου και την ενότητα της παράταξης από την οποία προέρχομαι. Με τα κριτήρια αυτά, δηλώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφια Δήμαρχος Αμαρουσίου και προτίθεμαι να συμβάλω ενωτικά στο να διασφαλιστεί η συνέχεια στο σπουδαίο έργο που έχει επιτελέσει ο Γιώργος Πατούλης στο Μαρούσι. Σε αυτή την κρίσιμη πολιτική συγκυρία, ελπίζω να δείξουν όλοι την ίδια ενωτική διάθεση».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X