Επιλογές

Ψινάκης τέλος από τον Μαραθώνα-Ολοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την παραίτηση

Ψινάκης τέλος από τον Μαραθώνα-Ολοι οι δημοτικοί σύμβουλοι ζητούν την παραίτηση
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολύ δύσκολη η κατάσταση στο Δήμο Μαραθώνα για τον Ηλία Ψινάκη. Το Δημοτικό Συμβούλιο κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης την Παρασκευή 3 Αυγούστου ζήτησε ομόφωνα την παραίτησή του.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι θα καταθέσουν ψήφισμα, ζητώντας την παραίτηση του Ηλία  Ψινάκη, στον υπουργό Εσωτερικών Πάνο Σκουρλέτη. Στη συνεδρίαση συμμετείχαν 25 από τους 33 δημοτικούς συμβούλους, ενώ απουσίαζε ο Ηλίας Ψινάκης.

Σε όλη τη διάρκεια του έκτακτου δημοτικού συμβουλίου, με θέμα την έγκριση ψηφίσματος που ζητά την παραίτησή του, οι δημοτικοί σύμβουλοι εξαπέλυσαν σφοδρή επίθεση κατά του Ηλία Ψινάκη επιρρίπτοντάς του βαριές ευθύνες για την τραγωδία στο Μάτι.

Από την συνεδρίαση δεν έλειψε και η ένταση. Χαρακτηριστική στιγμή ήταν η εισβολή των πολιτών στην αίθουσα ζητώντας την αποπομπή του Ηλία Ψινάκη.

Μάλιστα, χρησιμοποιώντας σκληρούς χαρακτηρισμούς οι δημοτικοί σύμβουλοι επισημαίνουν πως ο δήμος έμεινε ανοχύρωτος και έρμαιο στα χέρια του Ηλία Ψινάκη, ο οποίος κατά τους ίδιους δεν είναι μόνο ανίκανος και επικίνδυνος για την πόλη, αλλά προσβάλλει με τη συμπεριφορά του και τις δημόσιες εμφανίσεις του την ηθική και την αξιοπρέπεια κάθε κατοίκου του Βαρνάβα, του Γραμματικού, του Μαραθώνα και της Νέας Μάκρης.

Επιπροσθέτως, στην αιτιολογία του ψηφίσματός τους περί παραίτησης του Ηλία Ψινάκη, οι δημοτικοί σύμβουλοι αναφέρουν πως ο δήμαρχος Μαραθώνα είναι πλέον όχι μόνο ανεπιθύμητος αλλά και άκρως επικίνδυνος ακόμη και για τη σωματική υγεία των πολιτών του Δήμου, καλώντας τον έτσι να παραιτηθεί άμεσα.

Ψινάκης: Δεν παραιτούμαι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X