Επιλογές

Σκάνδαλο Novartis: Μίζες 108 εκατ. ευρώ σε Ελληνες

Σκάνδαλο Novartis: Μίζες 108 εκατ. ευρώ σε Ελληνες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το σκάνδαλο Novartis θα μας εκπλήσσει πολύ συχνά. Αυτή την Κυριακή έχουμε δύο αποκαλύψεις. Ενα έγγραφο της Ελένης Τουλουπάκη και προπαντός την αποκάλυψη που σοκάρει για μίζες 108 εκατομμυρίων ευρώ σε Ελληνες από τροφοδότη λογαριασμό στην Ελβετία.

Το χειρότερο δεν είναι αυτό, όπως προκύπτει από το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας Κυριακάτικη Kontranews. Το χειρότερο είναι πως υπάρχει τεράστια καθυστέρηση στη διερεύνηση του σκανδάλου με τις μίζες.

Για παράδειγμα η ανακρίτρια που έχει αναλάβει την υπόθεση του πρωταγωνιστή του σκανδάλου Nivartis, του Κωνσταντίνου Φρουζή δεν τον έχει ακόμα καλέσει, παρότι της έχει ανατεθεί η υπόθεση από το Φεβρουάριο 2018.

Οι αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ιωάννης Αγγελής σε έγγραφο που είχε στείλει στην τότε εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, τον περασμένο Ιανουάριο, αναφέρει καθαρά το όνομα πολιτικού, σύμφωνα με στοιχεία του FBI, αλλά η έρευνα βαλτώνει. Εκτοτε, κανένα νέο, καμία πληροφορία. Τυχαίο; Δεν νομίζω. (Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ο eretikos.gr είχε δημοσιεύσει φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του εγγράφου στο οποίο φαινόταν το όνομα).

Στο ίδιο το φύλλο της Κυριακάτικης Kontranews δημοσιεύεται ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το παρασκήνιο των διεργασιών στη Νέα Δημοκρατία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας και για το ρόλο του Αντώνη Σαμαρά.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X