Επιλογές

Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ

Τι θα πει ο Μητσοτάκης στη ΔΕΘ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Μπορούμε». Αυτό θα είναι το κεντρικό σύνθημα-μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ  του οποίου η παρουσία ξεκινά σήμερα Παρασκευή.

Ο ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας, αναμένεται στην ομιλία του το Σάββατο, να κινηθεί,  σε 6 κεντρικούς άξονες. Αυτοί είναι η Οικονομία, οι Θεσμοί, η Ασφάλεια, η Παιδεία, η Διεθνής παρουσία της χώρας, και η Ενεργοποίηση της Κοινωνίας των Πολιτών. Φιλοδοξία του είναι να παρουσιάσει  ένα σχέδιο που θα αφορά το σύνολο των Ελλήνων.

Στο επίκεντρο θα βρεθούν, συμφωνά με πήγες, όσα απασχολούν τους πολίτες στην καθημερινότητά τους. Τα εισοδήματα, η ανεργία, η ανασφάλεια, οι φόρους, τα χρέη.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παρουσιάσει τις δικές του λύσεις για ένα σύγχρονο Κράτος, ένα εντελώς διαφορετικό μοντέλο διακυβέρνησης για την αναβάθμιση της δημόσιας ζωής.

Όπως σημειώνουν συνεργάτες του έχει στόχο να μιλήσει στην καρδιά και το μυαλό των Ελλήνων, παρουσιάζοντας όχι μόνον το όραμά του, αλλά και ένα σχέδιο το οποίο χαρακτηρίζουν οι ίδιοι ως ρεαλιστικό και συγκροτημένο για την Ελλάδα του αύριο.

Οι προτάσεις που θα περιγράψει, όπως τονίζουν στην Πειραιώς, είναι άμεσα εφαρμόσιμες, κοστολογημένες και αφορούν το σύνολο των Ελλήνων. Παράλληλα αναφέρουν ότι η πολιτική της ΝΔ δεν είναι ταξική, είναι εθνική.

Βασικό εργαλείο υλοποίησης της πολιτικής αυτής, ειδικά στον τομέα της οικονομίας, αποτελεί η μείωση των φόρων και εισφορών, αλλά και οι μεγάλες αλλαγές στο κράτος και στην οικονομία που άμεσα θα φέρουν επενδύσεις στη χώρα και θα κάνουν, όπως υπογραμμίζουν από το επιτελείο του αρχηγού της ΝΔ, καλύτερη τη ζωή των πολιτών.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X