Επιλογές

Το πακέτο Αμβρόσιου στην Παναγία

Το πακέτο Αμβρόσιου στην Παναγία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οτι δέχεται και πακέτα, εκτός από προσευχές, δεήσεις, παρακλήσεις  και ύμνους η Παναγία δεν το ήξερα. Και δεν νομίζω ότι το ξέρατε πολλοί από το ποίμνιο, ακόμα και του επισκόπου, που έκανε την αποκάλυψη και ενδεχομένως μας βοηθήσει να λύνουμε τα προβλήματά μας.

Αν δεν πιστεύετε διαβάστε τι είπε ο Αμβρόσιος, ο επίσκοπος Αιγιαλείας και Καλαβρύτων για τη μέθοδο που ο ίδιος χρησιμοποιεί να παίρνει τις σωστές απαντήσεις όταν έχει διλήμματα πολύ σοβαρά.

«Έχω συνηθίσει στην ταπεινή μου ζωή, όταν έχω σοβαρά προβλήματα, να τα κάνω ένα… πακετάκι και να τα εναποθέτω στα πόδια της Παναγίας μας, παρακαλώντας Την να μου δώσει λύσεις.

Όταν λοιπόν την περασμένη Παρασκευή οι ιερείς τής Αιγιάλειας με επισκέφθηκαν στο Επισκοπείο και μου ζήτησαν να αναβάλλω την παραίτησή μου, πρότεινα να έρθουμε στην πολιούχο μας, Παναγία Τρυπητή, και να προσευχηθούμε για να μας δώσει την λύση.

Απόψε έβαλα αυτό το… πακετάκι στα πόδια Της και Της ζήτησα να μου πει τι να κάνω.»

Ευχαριστούμε τον Αμβρόσιο που μας το αποκάλυψε και μπορεί να μας βοηθήσει να λύσουμε διάφορα προβλήματα. Εκτός κι΄αν το πακετάκι είναι προνόμιο Επισκόπων και όχι του κάθε χριστιανού. Πράγμα που δεν πιστεύω, γιατί δεν είναι δυνατόν η Παναγία να κάνει τέτοιες διακρίσεις.

Και για να σοβαρευτούμε. Σα δεν ντρέπεσαι Αμβρόσιε φασίστα, που χρησιμοποιείς την Παναγία για τα πολιτικάντικα κόλπα σου. Αιδώς άθλιε. Και οι υπόλοιποι Αρχιερείς τί κάνετε; Πως ανέχεστε τέτοιες αθλιότητες;

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X