Επιλογές

Το σαμαρικό σάιτ πυροβολεί πάλι τον Μητσοτάκη

Το σαμαρικό σάιτ πυροβολεί πάλι τον Μητσοτάκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το σαμαρικό σάιτ Antinews.gr συνεχίζει ασταμάτητα και ανηλεώς να πυροβολεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Αυτή τη φορά αφορμή η τοποθέτηση του πρωθυπουργού για τις παρελάσεις και την πολυπολιτισμική ελληνική κοινωνία.

Τι ήταν να το εκστομίσει. Βγήκαν από τα θηκάρια τα πιστόλια των ακραίων της Ν.Δ. και των ακροδεξιών και τον πυροβολούν. Ιδού το ένα δείγμα, του σαμαρικού Antinews.gr το οποίο με περισσή επιθετικότητα αναφέρει ότι εκείνη που βάζουν τη θρησκεία και την πατρίδα (δίνει δηλαδή το ιδεολογικό στίγμα ευθέως) «δεν τους εκφράζει πια αυτή η κυβέρνηση».

Ιδού ολόκληρο το δημοσίευμα του Antinews.gr

«Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε Παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά-σιγά, δεν αμφισβητείται η εδαφική μας ακεραιότητα με αυτό τον τρόπο.» Κυριάκος Μητσοτάκης 4-10-2019 Βουλή των Ελλήνων.

Αυτή είναι η ιδεολογική πλατφόρμα πάνω στην οποία κινείται πλέον η Κυβέρνηση της Ν.Δ. και προσωπικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Από αυτήν θα διέπονται οι διάφορες κυβερνητικές επιλογές από δω και πέρα στο θέμα του λαθρομεταναστευτικού.

Όποιοι συμφωνούν μ’ αυτή την ιδεολογία και επικροτούν την σταδιακή μουσουλμανοποίηση της χώρας με την ολοκληρωτική γκετοποίηση ορισμένων περιοχών της Αθήνας, άλλων μεγάλων πόλεων και της επαρχίας όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Μ.Βρεττανία και στη Σουηδία, παραδεχόμενοι ότι σε λίγα χρόνια το οξύτατο δημογραφικό που αντιμετωπίζουμε θα λυθεί με γεννήσεις προσφυγόπουλων, αντί ελληνόπαιδων, διότι οι Ελληνίδες δεν πρόκειται να πεισθούν ποτέ να αρχίσουν να γεννάνε περισσότερο, όπως ήδη κάνουν οι μετανάστριες, τότε συνεχίζουν και στηρίζουν την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Όποιοι δεν συμφωνούν με τα παραπάνω αλλά δεν τους ενδιαφέρουν τόσο, εμπρός στην οικονομική ανάκαμψη της χώρας, εμπρός στο να λιγοστέψει ο ΕΝΦΙΑ και να μειωθούν τα τέλη κυκλοφορίας για να πάρουνε εκείνο το τζιπάκι επιτέλους που πήρε κι ο γείτονας…

Όποιοι συνεχίζουν να ζουν με τη σύνταξη του μπαμπά που πλέον δεν θα μειωθεί μετά από τη διόρθωση του εκτρωματικού νόμου Κατρούγκαλου, δεν θα τα χαλάσουν εδώ… Πέρα απ’ την αυλή τους, το μπουγιουρντί να πέφτει, να περνάνε καλά, κι ας χαλάει ο κόσμος παραέξω.

Όποιοι πάλι βάζουν τη Θρησκεία και την Πατρίδα πάνω από όλους και όλα, πάνω από κόμματα, ανθρώπους και ιδεολογίες, και αγωνιούν θανάσιμα για τους ίδιους αλλά κυρίως για τα παιδιά τους με όλα όσα τριγύρω, δίπλα τους, στην αυλή τους κυριολεκτικά πια, συμβαίνουν, τους προβληματίζει πάρα πολύ η χθεσινή ομιλία-διακήρυξη του Πρωθυπουργού από το βήμα της Βουλής.

Όλους αυτούς που στις 7 Ιουλίου στήριξαν τη Ν.Δ. και τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τη μόνη ελπίδα πριν την καταστροφή, μάλλον δεν τους εκφράζει πια αυτή η κυβέρνηση. Τι θα κάνουν; Άγνωστο…

Σίγουρα πάντως, ξεχωρίζει σιγά-σιγά η ήρα απ’ το στάρι. Κάτι είναι κι αυτό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X