Επιλογές

Ζώδια: Πώς θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος στον Κριό

Ζώδια: Πώς θα σας επηρεάσει η Πανσέληνος στον Κριό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ζώδια: Η Πανσέληνος του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 00:06 στην Ελλάδα και αυτό σημαίνει πως το τέλος μιας ολόκληρης εποχής είναι εδώ.

Και σαν να μην έφτανε αυτό σε αυτή την Πανσέληνο μετέχει και ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, γεγονός που δείχνει πως οι περισσότεροι θα τραβήξουν τις καταστάσεις στα άκρα για να κοπούν μία και καλή τα σχοινιά. Φυσικά δεν αποκλείεται να υπάρξουν σοβαρές αποκαλύψεις και να δουν το φως κρυμμένα μυστικά και ντοκουμέντα που λέει και το άσμα.

Για να ρίξουμε μία ματιά πως θα επηρεάσει η Πανσέληνος στον Κριό κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ
Τεράστια προσοχή στον αυθορμητισμό σας γιατί τις επόμενες ημέρες δεν αποκλείεται να πιαστείτε μαλλί με μαλλί ή τρέσα με τρέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Για πολλούς δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία ρήξη στα επαγγελματικά αλλά προσοχή μην τσακωθείτε με το ισχυρό πρόσωπο γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ
Καυγάδες και τσακωμοί με φιλικά πρόσωπα δεν αποκλείεται να συμβούν, αλλά να ξέρετε πως αυτό θα είναι οριστικό. Οικονομικά καλύτερα ας μείνετε μέσα στο σπίτι, αφού θα προκύψουν έκτακτα έξοδα εάν δεν έχει ήδη συμβεί αυτό. Αισθηματικά, αυτό το πλάσμα που θα γνωρίσετε να ξέρετε πρόκειται για «κουνάβι». Όμορφο κουκλίτσικο αλλά βρωμάει.

Περισσότερα στο Citynow.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X