Το blog του Νίκου Νικολόπουλου

Η ιδεολογική μετάλλαξη και η πολιτική μετατόπιση της Νέας Δημοκρατίας

Η ιδεολογική μετάλλαξη και η πολιτική μετατόπιση της Νέας Δημοκρατίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Του Νίκου Νικολόπουλου*

Η συνέντευξη του Αντώνη Σαμαρά στην εφημερίδα «Καθημερινή» άνοιξε τον ασκό του Αίολου και προκάλεσε ένα τεράστιο ερώτημα.

Γιατί επιμένει ο Μητσοτάκης να προκαλεί την διαφαινόμενη εθνική συμφορά με την απευκταία απώλεια  κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στο Αιγαίο ελληνικό αρχιπέλαγος ;

 

Συνεπακόλουθο τούτου και το εξής : Γιατί ο Σαμαράς στηρίζει με την ομάδα του τον Μητσοτάκη που «συνομιλεί με τον πειρατή Ερντογάν;» και ενώ πιστεύει ότι το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο και οδηγεί σε μια προδοτική – επαίσχυντη συμφωνία τύπου Πρεσπών ;

Τα όσα είπε ο Σαμαράς και για το γάμο των ομόφυλων , για τα νέα φορολογικά χαράτσια κ.α., είναι ορθά και διαφωνούν μόνον οι ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ υποτακτικοί του Μητσοτάκη .

 

Αλλά και για την ιδεολογική μετάλλαξη και για την πολιτική μετατόπιση της ιστορικής παράταξης μίλησε ο Σαμαράς και «αποκάλυψε» τα προφανή που αδιαλείπτως καταγγέλουμε οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες . Ο Μητσοτάκης με τη ΣΗΜΙΤΙΚΗ και ΠΟΤΑΜΙΣΙΑ κεντροαριστερή παρέα του , κακοποίησε την φυσιογνωμία της κεντροδεξιάς και την απομάκρυνε απ’ τα πιστεύω και τα θέλω της λαΐκής πατριωτικής βάσης της . Είναι πανθομολογούμενα τα όσα ανέδειξε πρώτα ο Κώστας Καραμανλής και εν συνεχεία ο Αντώνης Σαμαράς από τη μεγάλη μερίδα βουλευτών και στελεχών και κυρίως απ’ την μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία της χώρας.

Διαπορεί ο ελληνικός λαός γιατί ο Μητσοτάκης ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΣΗΜΙΤΗ και δέχεται την ατζέντα του αναθεωρητισμού για το Αιγαίο , τα νησιά μας και για την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και αγνοεί επιδεικτικά την σταθερή αντίδραση των δυο πρώην Πρωθυπουργών και αρχηγών της ΝΔ ;

 

Μήπως περιμένει κάποιος ότι η συνάντηση Μητσοτάκη Ερντογκάν στις 7 Δεκεμβρίου θα φέρει την καλυτέρευση των ελληνοτουρκικών σχέσεων ; Ούτε κατά διάνοια . 

Που αποβλέπει αυτή η συχνή σωστή αλλά άνευ αποτελέσματος επανάληψη των προειδοποιήσεων Σαμαρά; 

Μήπως χτίζει το άλλοθι … εγώ τα έλεγα ;

Μήπως προσπαθεί έτσι να κρατά σε συνοχή την λαΐκοπατριωτική ομάδα του ;

Μήπως αποβλέπει στην αποτροπή της απομάκρυνσης του κόσμου της δεξιάς από το μεταλλαγμένο  ΙΧ κόμμα του Μητσοτάκη ;

 

Μέσα σε μόλις πέντε μήνες από τις εθνικές εκλογές έχασε επτά μονάδες ο Μητσοτάκης !Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις αποκαλύπτουν πως οι ψηφοφόροι εντός και εκτός συνόρων κινούνται στα δεξιότερα του πολιτικού φάσματος κι όσο αυτοί οι πολίτες γίνονται «αόρατοι» για χάρη της αποκλειστικής άγρας ψήφων από την κεντρώα δεξαμενή, η πολιτική υπεροχή στις ευρωεκλογές  τίθεται εν αμφιβόλω. 

Όλα τα αντιλαϊκά , τα ακραία νεοφιλελεύθερα αντικοινωνικά μέτρα , οι δήθεν  μεταρρυθμίσεις που μας αποκόπτουν απ’ τις ρίζες μας όπως λ.χ. ο γάμος/τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών μεταμορφώνουν την Ν.Δ. σε άλλο κόμμα , γιγαντώνουν τον σκεπτικισμό πολλών «γαλάζιων» και τους οδηγούν στην αναζήτησή πολιτικής στέγης.

Νομίζουν οι αφελείς ότι μπορούν να ξανά κοροϊδέψουν τους ψηφοφόρους όπως στα τέλη του 2015 με την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης, οπότε δεν είχε τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας. 

 

Είναι γελασμένος ο καψερός Μητσοτάκης  … ακόμα και να περάσει το νομοσχέδιο για τον γάμο/τεκνοθεσία των ομόφυλων ζευγαριών με δεκανίκι τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΣΕΛΑΚΗ του ΠΑΣΟΚ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ και του φίλου του ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ , το εκλογικό μαύρισμα στη κάλπη των ευρωεκλογών θα φέρει τον άνεμο της εθνικής αναγέννησης !

Το διαζύγιο και η διάρρηξη των δεσμών με το χριστεπώνυμο πλήρωμα  των ψηφοφόρων θα είναι δραματικό και οι  πολιτικές προσμίξεις με τους εκπροσώπους της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας και του Δικαιωματισμού καθώς και η υιοθέτηση της ατζέντας των εθνομηδενιστών άθεων θα φέρει την οριστική διάρρηξη .

 

Ακόμα και εάν κάποιοι για την καρέκλα και άλλοι για την κουτάλα με τη πρόφαση του δήθεν κομματικού πατριωτισμού και του μικροκομματικού συμφέροντος το κάνουν γαργάρα ο λαός δεν θα επιτρέψει «ο ψευδεπίγραφός προοδευτισμός να «εξασκηθεί» στις πλάτες αθώων παιδικών ψυχών…»

 Οι αγνοί Έλληνες οικογενειάρχες δεν θα αφήσουν για χατίρι του Μητσοτάκη τον «άκρατο δικαιωματισμό να ικανοποιηθεί με μία «βιομηχανία τεκνοποιήσεων», ούτε οι εκπρόσωποι του γυναικείου φίλου … θα μετατραπούν σε «μηχανές παραγωγής παιδιών» σε έγγαμα ομόφυλα ζευγάρια.»

Το ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ που απειλεί την εθνική μας ύπαρξη δεν λύνεται με αλλογενείς αλλόθρησκους μετανάστες που πρεσβεύει η αριστερή πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο – λίγο από όλα- πρωθυπουργός .  « Το δημογραφικό πρόβλημα είναι αυτοκτονικό …να αποδεχτούμε «διαφωνώντας»  έναν τύπο οικογένειας με «Γονέα 1» και «Γονέα 2» αντί της «πυρηνικής οικογένειας» όπου υπάρχουν γονεϊκά πρότυπα και των δύο φύλων.»

 

Ο ελληνικός λαός αγαπά την οικογένεια, την πατρίδα, το καλό, το όμορφο, την αλήθεια , πιστεύει στον Θεό, σέβεται απόλυτα τους γονείς, τους δασκάλους και τους γείτονες.

Μια γενιά που δεν κατάφερε να γεμίσει την ψυχή και την καρδιά των παιδιών της και των εγγονών της από πατρίδα, σημαία, ελληνικό πολιτισμό, ένδοξη ιστορία και την θρησκεία της αγάπης, την ορθόδοξη πίστη.
Κάναμε όμως λάθη, ανεχθήκαμε  τους απάτριδες, τους αντεθνικούς, τους ανθέλληνες, τους εχθρούς της πίστης, της πατρίδος, των ιερών και των οσίων μας, λόγω….μόδας!!



Φτάσαμε σήμερα να υποχρεωνόμαστε λόγω… ομοφοβίας να ανεχόμαστε το ανώμαλο ως ομαλό, το παρά φύσιν ως… φυσικό, γινόμαστε θεατές της κοινωνικής διάλυσης, της κατάργησης όλων των θεσμών.. λόγω μόδας!!!
Εάν τώρα στο τέλος δεν αντιδράσουμε, δεν αντισταθούμε, θα είμαστε υπαίτιοι για το τέλος της Ελλάδος μας.

Στις ευρωεκλογές θα καταφανεί πως είναι κοινό πια το μυστικό ότι είναι βαθιά  η σήψη και πως δεν μιλάμε για μερικά σάπια μήλα αλλά για ένα ολόκληρο χαλασμένο βαρέλι.

Το σύστημα λήψης αποφάσεων του ΜΑΞΙΜΟΥ με παρασκήνιο που βρωμάει και ζέχνει, είναι κομμένο και ραμμένο από τον ίδιο τον πρωθυπουργό  για να προστατεύει τα συμφέροντα των κολλητών και των παρατρεχάμενων τους.

 


Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Το απόστημα στις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ θα σπάσει και θα αποβρασθεί η στρατιά των σκανδαλωδώς χρυσοπληρωμένων πράσινο κόκκινων κλπ φίλων της ΑΓΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που συναποτελούν με την οικονομική μιντιακή ελιτ , τη κορυφή της πυραμίδας γιατί το οικοδόμημα της ΝΤΑΒΑΤΖΙΔΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι σάπιο και διεφθαρμένο από τα θεμέλια του.

Το ερώτημα έχει μπει:  Θα αντισταθούμε η θα υποταχθούμε στη μοίρα των αδυνάτων;

  • Ο Νίκος Νικολόπουλος είναι πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος της Ελλάδος

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X