Εθνική Τράπεζα: Δράσεις για τους πληγέντες της δυτικής Αττικής

ΦΩΤΟ: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ

Λύσεις αλλά και κοινωνικές δράσεις για την ανακούφιση και τη στήριξη των επαγγελματιών, των επιχειρήσεων και των οικογενειών που επλήγησαν από τις φονικές πλημμύρες στην περιοχή της Μάνδρας, της Μαγούλας και της Ν. Περάμου, ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Είναι μέτρα έκτακτης εφαρμογής, που ανακοινώνει η Τράπεζα για τους πελάτες της, ιδιώτες, επαγγελματίες και επιχειρήσεις, στις πλημμυροπαθείς αυτές περιοχές. Εκτιμώντας παράλληλα τις ανάγκες των οικογενειών με παιδιά και κυρίως τις ανάγκες σε τρόφιμα για την πλήρη διατροφή των μαθητών αυτή τη κρίσιμη περίοδο, η Εθνική θα προσφέρει καθημερινά, μεσημεριανά γεύματα σε μαθητές νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων του Δήμου Μάνδρας.
Ι. Τα μέτρα ανακούφισης και στήριξης των πληγέντων πελατών της Τράπεζας, αφορούν ειδικότερα στην παροχή:

– Δίμηνης περιόδου αναστολής καταβολής δόσεων («πάγωμα») σε δανειολήπτες με ενήμερες οφειλές.
– Ρύθμισης με ευνοϊκούς όρους για δανειολήπτες με οφειλές σε καθυστέρηση.
– Αναστολή μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018 κάθε εξωδικαστικής και δικαστικής ενέργειας είσπραξης απαιτήσεων.
Σημειώνεται πως τα παραπάνω μέτρα θα εφαρμοστούν και για τους ιδιώτες και τις επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πλημμύρες στη Σύμη.
Τα μέτρα ανακούφισης θα προσφέρονται κατόπιν αιτήσεων από τους πληγέντες πελάτες της τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις αιτήσεις και τα μέτρα ανακούφισης, οι ενδιαφερόμενοι πελάτες της τράπεζας μπορούν να απευθυνθούν στην ειδική τηλεφωνική γραμμή 210 48 48 500, τις καθημερινές και ώρες 8 πμ-8μμ καθώς και στο δίκτυο καταστημάτων της τράπεζας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ