Fragilemag

Δέσποινα – Βασίλης | Το δικό μας La La Land

Δέσποινα – Βασίλης | Το δικό μας La La Land
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δέσποινα – Βασίλης. Μια ημίαιμη ελληνική βερσιόν του λοβ στόρι τύπου Σερζ Γκενσμπούρ – Τζέιν Μπίρκιν. Το δικό μας La La Land.

Ο Μαραντόνα του θεατρικού αντεργκράουντ Βασίλης Μπισμπίκης και η Cher της Νοτιοανατολικής Ευρώπης Δέσποινα Βανδή επιστρέφουν στην δική τους κανονικότητα. Το πρόσφατο πρόβλημα υγείας του πολυσυζητημένου ηθοποιού έγινε θέμα επικαιρότητας.  Η αγωνία της Δέσποινας το ίδιο. Οι δείκτες ενδιαφέροντος γύρω από το ζευγάρι  μπορεί να ήρθαν σε -επικοινωνιακή- ισοπαλία με τις εξελίξεις της δολοφονίας στα Τέμπη. Και όταν η υγεία του ηθοποιού γύρισε στο κανονικό,  το ζευγάρι έφυγε.  Στη διάρκεια της τελευταίας Εθνικής επετείου πήγε στη Ρώμη. Λίγες ανάσες μακριά από το άγχος της Αθήνας ήταν απαραίτητες.

Μα καλά τι έκαναν οι Βανδή – Μπισμπίκης στη Ρώμη; Μια μάταιη ερώτηση. Αν είσαι σελέμπριτι και πηγαίνεις στη Ρώμη (σε όποια Ρώμη), δεν το κάνεις για τη Ρώμη την ίδια αλλά για να φορτώσεις selfies και stories στα social media.

Το ρεπορτάζ γύρω από τη σχέση του ζευγαριού βουίζει από ελεγχόμενη διαφάνεια και υπονοούμενα. Γιατί από εκείνο το ταξίδι η Cher της Νοτιοανατολικής Ευρώπης μόστραρε ένα νέο δαχτυλίδι στο χέρι της; Ο τύπος αναρωτιέται. Να ετοιμαζόμαστε για κουφέτα; Ή είναι απλά μια κίνηση ευγνωμοσύνης, ένα δώρο του ηθοποιού σ’ εκείνη που τον στήριξε στο πρόσφατο θέμα υγείας που αντιμετώπισε;…

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X