Fragilemag

Mykonos Social – Ο κορυφαίος σεφ Jason Atherton ανοίγει το δικό του εστιατόριο στις Κυκλάδες

Mykonos Social – Ο κορυφαίος σεφ Jason Atherton ανοίγει το δικό του εστιατόριο στις Κυκλάδες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Jason Atherton. Ένας από τους καλύτερους σεφ του κόσμου ανοίγει το πρώτο του εστιατόριο στη Μεσόγειο σε συνεργασία με το Santa Marina Mykonos.Το Mykonos Social που θα ανοίξει το καλοκαίρι του 2020, στοχεύει ψηλά. Θέλει να μεταμορφώσει τη γαστρονομική σκηνή της Ελλάδας και να ενισχύσει τη φήμη της Μυκόνου ως παγκόσμιου γαστρονομικού κέντρου.
Ο Atherton -του οποίου το κορυφαίο εστιατόριο, Pollen Street Social, βραβεύτηκε με αστέρι Michelin μέσα σε μόλις έξι μήνες από το άνοιγμά του- θα αναλάβει το πρώην Colonial Pool Restaurant and Bar του θέρετρου, το οποίο, με την εκπληκτική θέα στο Αιγαίο, υπόκειται σε μια πλήρη μεταμόρφωση σε αναμονή της σεζόν του 2021 (από Μάιο έως Οκτώβριο) όταν και θα ανοίξει επίσημα τις πόρτες του, ως Mykonos Social.

Το εστιατόριο του Jason Atherton θα αποτελέσει έναν ζωντανό προορισμό για όλη την ημέρα. Προσφέρει φυσικά μια επιλογή από δροσιστικά μεσογειακά και ελληνικά πιάτα και δημιουργικά κοκτέιλ, ιδανικά για τις μεγάλες καλοκαιρινές μέρες στην παραλία αλλά και για τα βράδια με φόντο το φωτεινό Αιγαίο αλλά και τη μοναδική ιδιωτική παραλία της Μυκόνου, εκεί όπου άνοιξε για πρώτη φορά στον κόσμο Buddha Bar Beach.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X