Fragilemag

Οι Θεατρικές Πρεμιέρες της Εβδομάδας 6 -12 Νοεμβρίου: Τζαμαργιάς, Μπρούσκου Κουτλής και μια υπόσχεση για… Felicita

Οι Θεατρικές Πρεμιέρες της Εβδομάδας 6 -12 Νοεμβρίου: Τζαμαργιάς, Μπρούσκου Κουτλής και μια υπόσχεση για… Felicita
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Θεατρικές Πρεμιέρες της Εβδομάδας 6 -12 Νοεμβρίου: Τζαμαργιάς, Μπρούσκου Κουτλής και μια υπόσχεση για… Felicita. Σημαντικές πρεμιέρες κλασικών αλλά και σύγχρονων έργων, έχει το μενού αυτής της εβδομάδας.

 

Σημαντικές πρεμιέρες κλασικών αλλά και σύγχρονων έργων, έχει το μενού αυτής της εβδομάδας.

Μετά το «Ο σκύλος, η νύχτα και το μαχαίρι» του Marius Von Mayenburg στο Φεστιβάλ Αθηνών, ο Γιώργος Κουτλής ανεβάζει τον «Άσχημο» του σύγχρονου γερμανού δραματουργού στο Νέο Θέατρο Κατερίνα Βασιλάκου με τον Ορφέα Αυγουστίδη. Μέσα στην συγκυρία των δεινών της Παλαιστίνης, ένας συγκινητικός Τάκης Τζαμαργιάς παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το αφγανικό έργο «Το αγόρι με τις δυο καρδιές» στο Θέατρο Άλμα.

Ολόφρεσκο, καινούριο και πρωτοποριακό το έργο «Felicita» της Σεμίνας Διγενή που ξεκινάει στο Αλκυονίς ενώ στο ΠΛ.ΥΦΑ θα δούμε το πολιτικό-αστυνομικό έργο του αδίκως καταδικασμένου αντιεξουσιαστή Τάσου Θεοφίλου, «Αντίο μπάτμαν».

Μετά τη  νύχτα στην Επίδαυρο, το Εθνικό Θέατρο μας κλείνει φέτος ραντεβού για μια νύχτα στον «Ευαγγελισμό, το μιούζικαλ» σε λιμπρέτο του Γιάννη Αστερή, μουσική του Άγγελου Τριανταφύλλου και σκηνοθεσία επίσης του Άγγελου Τριανταφύλλου και του Δημήτρη Σταυρόπουλου.

Στις επαναλήψεις θα δούμε τις «Νύχτες», βασισμένες στο έργο του Ντοστογιέφσκι της Βάσιας Χρονοπούλου στο Studio Μαυρομιχάλη, θα πάμε στην πολιτική αλληγορία  της «Νύχτας των Δολοφόνων» της Δανάης Κατσαμένη στο Θέατρο 104, και με μεγάλο ενδιαφέρον θα δούμε  στην Αγγλικανική Εκκλησία του Αγίου Παύλου, τη διαφορετική εκδοχή των «Ευμενίδων» που η Άντζελα Μπρούσκου παρουσίασε το καλοκαίρι στην Ελευσίνα στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας. Στο Αγγέλων Βήμα, επιστρέφει το έργο του Στάινμπεκ «Ανατολικά της Εδέμ» από την Ανδρονίκη Αβδελιώτη.

Συγκεκριμένα:

Δευτέρα  6 Νοεμβρίου

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X