Fragilemag

Röyksopp – OMD | Μια μαγική νύχτα στην Πλατεία Νερού

Röyksopp – OMD | Μια μαγική νύχτα στην Πλατεία Νερού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βαλάντης Τερζόπουλος

Σίγουρα το φετινό καλοκαίρι είναι απ’ αυτά που συναυλιακά έχει ό,τι τραβά η ψυχή σου. Όρεξη υπάρχει, χρόνος υπάρχει λιγότερος, χρήματα ακόμα λιγότερα για να μπορέσεις να δεις όλα αυτά τα ωραία που έρχονται.

Για μένα αυτό το καλοκαίρι, συναυλιακά, ξεκίνησε προχτές Τετάρτη 22 Ιουνίου τη δεύτερη βραδιά του Release Athens X SNF Nostos. Πιεσμένος απ’ την ώρα που τελείωσα στη δουλειά και μ’ έναν πήχτρα Κηφισό απ’ την κίνηση, έφτασα κατά τις 7+ στην Πλατεία Νερού. Αν και η πρόσβαση ήταν γρήγορη, δυστυχώς δεν πρόλαβα να δω τους Mikro που μετά από 8 χρόνια ξανάσμιξαν. Έμαθα όμως ότι ήταν εξαιρετικοί και ότι ήταν κρίμα που άρχισαν τόσο νωρίς την εμφάνισή τους. Βασικά τα έσπασαν μου είπαν!!
Κάπως ξενέρωσα με το παραπάνω, αλλά άρχισα να παίρνω τα πάνω μου λίγο μετά τις 7:30 όταν ανέβηκαν στη σκηνή οι OMD αρχίζοντας το σετ τους με το αγαπημένο “Electricity”. Γενικά, οι OMD είναι μια μπάντα που και τις τρεις φορές που επισκέφθηκαν τη χώρα μας τα στάνταρ τους ήταν υψηλά! Το ίδιο έγινε και στην Πλατεία Νερού. Απολάμβανες να τους ακούς και να τους βλέπεις!
Η ώρα πήγε 9:30 και, αφού είχαμε πιει κάποιες μπύρες, στη σκηνή ανέβηκαν οι M83. Να πω την αλήθεια, απ’ τον Anthony Gonzalez είχα μείνει στα δύο πρώτα του άλμπουμ, που ήταν πιο electro, πιο leftfield. Είχα χάσει κάθε επαφή με τις νεότερες δουλειές του. Το σετ που παρουσίασε στην Αθήνα έκανε “κοιλιά”, με τα πιο shoegaze κομμάτιαμ  του νέου του δίσκου, κάπου στη μέση της εμφάνησης των Μ83, όμως το φινάλε ήταν από άλλο πλανήτη. Δεν είναι τελικά τυχαίο που αποκαλούν τον Gonzslez ιδιοφυή. Οι εξαιρετικές ενορχηστρώσεις, ο  φοβερός παλμός πάνω στο stage, σε συνδυασμό με τα εντυπωσιακά visuals έδεσαν ένα καταπληκτικό σόου….
διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X