Fragilemag

Στέφανος Κασσελάκης – Roland Garros

Στέφανος Κασσελάκης – Roland Garros
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Γιάννης Παναγόπουλος

Στέφανος Κασσελάκης – Ένα απτό παράδειγμα. Υπάρχει και εκείνος ο follower του Σύριζα που πάντα μέσα του ήθελε -στο περίφημο δημοψήφισμα του Αλέξη (πίσω στις καυτές μέρες του 2015)- να φωνάξει “Ναι, μένουμε Ευρώπη”.

Ήταν εκείνος ο Συριζαίος που την ίδια περίοδο την πολιτική του άποψη γαργαλούσε η απολιτίκ αλλά ομολογούμενος σεντιμεντάλ πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη περί κοινής λογικής. Μέσα του ευχόταν πως το κόμμα του θα την ακολουθούσε.

Εννοείται ο ψηφοφόρος Κασσελάκη βλέπει τη στήριξη Πολάκη στο πρόσωπο του υποψηφίου προέδρου του Σύριζα ως κηλίδα λαϊκισμού. Την παραβλέπει όμως.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, που μοιάζει περισσότερο με θεατή του Roland-Garros παρά με συννεφιασμένο Συριζαίο που όταν μιλά για την ανοιχτότητα της αριστεράς στο φόντο ακούγεται playlist με τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα, προβλήθηκε ως ιδανική λύση αφαίρεσης της ναφθαλίνης του Σύριζα.

Πολάκης, Κασσελάκης, Θεοδωράκης. Ποιος θα περίμενε τόσα ετερόκλητα -άκης να χωρέσουν στο προφίλ μιας υποψηφιότητας;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στο γυρισμό του από τις ΗΠΑ υποτίθεται πως θα φέρει την πυγμή που το κόμμα χρειάζεται. Ο σύντροφος Πολάκης μέχρι σήμερα καθάρισε για την αφεντιά του.

Κατά τα άλλα…

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη είχε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος στα γραφεία τού κόμματος στην Κουμουνδούρου.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X