Fragilemag

Tiger Lillies – Στο Half Note Jazz Club από 18 έως 21 Νοεμβρίου αλλά κι από 25 έως 28 Νοεμβρίου

Tiger Lillies – Στο Half Note Jazz Club από 18 έως 21 Νοεμβρίου αλλά κι από 25 έως 28 Νοεμβρίου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι Tiger Lillies,  εξοικειωμένοι με το ελληνικό κοινό που τους λατρεύει, ανεβαίνουν στη σκηνή του Half – Note Jazz Club Από 18 έως 21 Νοεμβρίου αλλά κι από 25 έως 28 Νοεμβρίου.

Η προτεινόμενη για Grammy και βραβευμένη με Olivier Βρετανική cult cabaret μπάντα, μας προτείνει και μας παροτρύνει να δούμε με μια πολύ διαφορετική ματιά την μουσική του σπουδαίου συνθέτη Cole Porter  καθώς και τα τραγούδια της Edith Piaf.

Ο κόσμος των Tiger Lillies, είναι σκοτεινός κι αλλόκοτος, γεμάτος μαύρο χιούμορ και λυρισμό αλλά διαρκώς μεταβαλλόμενος και πάντα ψυχαγωγικός. Η μουσική τους είναι ένα φίνο μείγμα προπολεμικού Βερολινέζικου cabaret , αναρχικής όπερας και τσιγγάνικου ύφους, που απηχεί τον ήχο του Kurt Weil και του Jacques Brel. Έχει στιγμές βαθιάς θλίψης, λεπτής αλλά αιχμηρής ειρωνείας και μιας διαρκούς απροσδιόριστης σαγήνης.

Αυτό το μοναδικό τρίο της “Μπρεχτικής.. όπερας του δρόμου” δεν σταματά να περιοδεύει τον κόσμο, δίνοντας συναυλίες και θεατρικά shows όπως “The Tiger Lillies Freakshow”, “The Ancient Mariner”, “The Tiger Lillies Circus” και την μεγάλη επιτυχία του West End “Shockheaded Peter”.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X