Γυναίκα

Αγαπημένα supermodels των ’90s επιστρέφουν σε ένα ντοκιμαντέρ

Αγαπημένα supermodels των ’90s επιστρέφουν σε ένα ντοκιμαντέρ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί αυτή τη στιγμή να θεωρούνται supermodels η Kendall Jenner, η Bella Hadid και άλλα κορίτσια, αλλά οι γυναίκες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν πραγματικά στον κόσμο του μόντελιγκ και απασχολούν ακόμη είναι τα κορίτσια των 90s.

Cindy Crawford, Londa Evangelista, Naomi Campbell και άλλα μοντέλα κατάφεραν να μεσουρανήσουν κατά τη διάρκεια των 90s και έδειξαν στον κόσμο να καταλάβει ποια είναι τα πραγματικά μοντέλα.

Μέσω Instagram είδαμε πως θα πρωταγωνιστήσουν κάποια από τα πιο γνωστά supermodels των 90s σε ένα ντοκιμαντέρ και η Cindy Crawford έγραψε:

«Είμαι ενθουσιασμένη για την επανένωση με τις φίλες μου για να γιορτάσουμε και να εξετάσουμε ταυτόχρονα τον τρόπο με τον οποίο τα supermodels υπερέβησαν τις παραδοσιακές αντιλήψεις και τα όρια του modeling στη βιομηχανία της μόδας»,

Δείτε την ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

I’m excited to reunite with my friends to both celebrate and examine the way supermodels transcended the traditional perceptions and limits of modeling in the fashion industry through time. With the support of Imagine Documentaries and Academy Award-winning director Barbara Kopple, we plan to explore the dynamic personalities, and shifts in media and culture that helped shape and define this iconic era. “The Supermodels” coming to @AppleTV.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cindy Crawford (@cindycrawford) στις

Δείτε ακόμη: H Serena Williams αποκαλύπτει τι έχει μέσα στην τσάντα της! (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X