Γυναίκα

Άγιος Βαλεντίνος: Ετοιμάστε ρομαντικό δείπνο για δύο

Άγιος Βαλεντίνος: Ετοιμάστε ρομαντικό δείπνο για δύο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η μέρα του Άγιου Βαλεντίνου έφτασε και είμαστε σε καραντίνα που σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε μικρά πράματα με ότι έχουμε σπίτι μας. Όπως να ετοιμάσετε ένα ρομαντικό δείπνο έτσι για να αλλάξει η διάθεση.  Στείλτε του πρόσκληση με sms και ας είναι στο διπλανό δωμάτιο και αρχίστε τις ετοιμασίες.

Ξεκινήστε με τον στολισμό του τραπεζιού. Ντύστε το τραπέζι με ένα ωραίο τραπεζομάντηλο και πετσέτες. Βάλτε δύο κηροπήγια που αγαπάτε στη μέση του τραπεζιού, και μερικά πέταλα από τριαντάφυλλα. Τοποθετήστε ένα μπουκάλι κρασί της προτίμησης σας.

Όσο για τα πιάτα και τα ποτήρια αρκεί να είναι όλα τα ίδια και γιατί να μην βάλετε τα πιο καλά που έχετε….Δεν έχει σημασία αν το τραπέζι είναι στην κουζίνα ή είναι του σαλονιού αρκεί να είναι στολισμένο.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με γαμήλια τελετή, γάμος, γιορτή

Φτιάξτε την κατάλληλη ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, τα πολλά κεριά άσπρα ή κόκκινα, θα την κάνουν ρομαντική.

Μουσική εννοείτε ότι θα είναι απαλή, χαμηλή ένταση για να μπορείτε να μιλάτε και για να δημιουργήσετε μια χαλαρή ατμόσφαιρα. Καλό θα είναι να έχετε ετοιμάσει από πριν με play list αγαπημένη του μουσική που θα τον κάνει να σας ζητήσει να χορέψετε….Couple, Pair, Relationship, Love, Girl, Boy, Two

Και επειδή ο έρωτας περνάει από το στομάχι ας πάμε στο μενού

Αν θέλετε να εντυπωσιάσετε με την μαγειρική σας, θα σας συμβουλεύαμε να μην φτιάξετε κάτι που δεν το έχετε ξανακάνει ειδικά αν δεν μπαίνετε συχνά στην κουζίνα, ας μην μείνετε νηστικοί. Φτιάξτε στα σίγουρα αυτά που ξέρετε, όπως μια μακαρονάδα με σάλτσα. Εκτός και αν είστε η τέλεια μαγείρισσά και πάλι προσοχή μην βάλετε σκόρδο…..

Το γλυκό δεν μπορεί να λείπει, για αυτό σας προτείνουμε μια πολύ εύκολη συνταγή. Το γλυκό της Ελένης: Σοκολάτα σε σχήμα καρδιάς

Και για το τέλος η ώρα η δική σας

Αφού τα ετοιμάσετε όλα κάντε το ντους σας με αρώματα, ένα ελαφρύ μακιγιάζ και σαν οικοδέσποινα και σε καραντίνα, ντυθείτε άνετα με ένα παντελόνι φόρμας σε συνδυασμό με ένα έντονο σε χρώμα πουλόβερ ή ότι άλλο σας κάνει να νιώσετε όμορφα……

Και αν σκέφτεστε ότι μπορεί να μην πετύχει το φαγητό μην στεναχωριέστε κανείς δεν γεννήθηκε μάγειρας. Όπως είπαμε αρκεί η ρομαντική ατμόσφαιρα και η διάθεση.

Δωρεάν στοκ φωτογραφιών με αγάπη, Βαλεντίνος, γιορτή

Στολίστε το τραπέζι σας με καρδιές

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X