Γυναίκα

AXDW: Στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια η Βίκυ Καγιά με την μαμά της

AXDW: Στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια η Βίκυ Καγιά με την μαμά της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η εβδομάδα μόδας της Αθήνας για τη σεζόν Άνοιξη – Καλοκαίρι 2023, ολοκληρώθηκε χτες 16 Νοεμβρίου, με το σόου του Βασίλη Ζούλια.

Ο Έλληνας σχεδιαστής παρουσίασε την συλλογή του και φυσικά ήταν μοναδική όπως πάντα. Έντονα χρώματα ωραία συνδυασμένα, τα neon χρώματα τράβηξαν την προσοχή,  μοτίβα σε animal print αλλά και  flower prints, φορέματα μακριά και μίνι δεν έλειπαν από την συλλογή του.

Τα μοντέλα περπάτησαν με ψηλοτάκουνα παπούτσια σε έντονα χρώματα και φυσικά φορούσαν τα ιδιαίτερα κοσμήματα που δημιούργησε ο Περικλής Κονδυλάτος. Όλα ήταν συνδυασμένα με τον μοναδικό τρόπο που μόνο ο Βασίλης Ζούλιας μπορεί να το καταφέρει.

“We are family” ήταν ο τίτλος της συλλογής του για αυτό στην πασαρέλα τα μοντέλα περπάτησαν με τις μαμάδες τους και της κόρες τους όπως η Βίκη Καγιά με την μαμά της, Χριστίνα Πολίτη με την μαμά της, Ναταλία Δραγούμη με την κόρη της, Ζενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της, Ροζαλία, Σπύρος Πώρος με την κόρη του και οι αδερφές Δωροθέα Μερκούρη-Αλεξάνδρα Μερκούρη και Άννα Πρέλεβιτς-Τέα Πρέλεβιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το fashion show στήριξε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία προσφέροντας μέρος των εσόδων του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vicky Kaya (@vickykaya_)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X