Γυναίκα

Εκπτώσεις τι αγορές αξίζει να κάνουμε

Εκπτώσεις τι αγορές αξίζει να κάνουμε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εκπτώσεις είναι η περίοδος που μπορούμε να κάνουμε έξυπνες αγορές. Είναι η ευκαιρία να αποκτήσουμε κάποια κομμάτια που ξέρουμε ότι θα τα βάλουμε ίσως μια φορά οπότε δεν θα έχουμε δώσει και πολλά λεφτά, αλλά και αγορές για κλασικά σύνολα που θα τα φοράμε στην καθημερινότητα μας αλλά και για πολλά χρόνια.

Ποια είναι τα κλασικά κομμάτια, στα οποία αξίζει να επενδύσετε, σίγουρα παλτό, σακάκι και τσάντα.

Παλτό

Τα κλασικά σχέδια σε ίσια γραμμή και σε ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το μπεζ και το καμηλό θα είναι πάντοτε επίκαιρα και θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε. Όποιο κι αν είναι το στιλ σας αυτό το στιλ παλτό θα σας βγάζει πάντοτε ασπροπρόσωπες.

Τα παλτό αποτελούν, αδιαμφησβήτητα, ένα από τα απαραίτητα κομμάτια του χειμώνα. Ο ρόλος τους διπλός, καθώς χαρίζουν την απαραίτητη προστασία από το κρύο αλλά και συμβάλλουν στην αισθητική και στην τελική εικόνα μας.

Σακάκι

Είστε λάτρεις του κλασικού στιλ, δηλαδή αγαπάτε τα κοστούμια και τα ταγιέρ σίγουρα τα σακάκια είναι αναπόσπαστο κομμάτι σας. Μέσα στις δεκαετίες έχουν κάνει την εμφάνισή τους με πολλές εκδοχές, παραμένοντας πάντοτε όλες της μόδας και επιστρέφοντας κάθε σεζόν πιο ανανεωμένες από ποτέ.

Οι μαύρες και οι γκρι αποχρώσεις, τα καρό μοτίβα και οι πιο φαρδιές γραμμές, μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι χαρακτηρίζονται από διαχρονικότητα και είναι ιδανικές για να επενδύσετε τώρα. Μην χάνετε άλλο χρόνο!

Τσάντα

Φαντάζομαι ότι όλες γνωρίζουμε πολύ καλά τη δυναμική που έχει μία καλή τσάντα στην εμφάνισή μας.  Οι ημέρες των εκπτώσεων είναι οι ιδανικές για να αποκτήσετε μία καλής ποιότητας τσάντα, ακόμη κι αν δεν είναι κάποιου μεγάλου οίκου.

Μπορείτε να επενδύσετε σε μία κόκκινη, σκούρα πράσινη ή σκούρα μοβ που είναι μοντέρνες αλλά και που δίνουν μία έξτρα πινελιά στην τελική σας εμφάνιση, και οι οποίες επίσης συνδυάζονται με πολλά ρούχα και χρώματα από την ντουλάπα σας.

ΠΗΓΗ: womanidol

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X