Γυναίκα

H Jane Fonda φτιάχνει φόρμες για καλό σκοπό (pic)

H Jane Fonda φτιάχνει φόρμες για καλό σκοπό (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Jane Fonda είναι από τις γυναίκες που μάχονται για το καλό του πλανήτη και δεν είναι λίγες οι φορές που την έχουμε δει σε διαδηλώσεις να φωνάζει και να κρατά πλακάτ με σκοπό να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για την κλιματική αλλαγή.

Η γνωστή ηθοποιός έκανε μια δημοσίευση στο Instagram και ενημέρωσε τους θαυμαστές της πως κυκλοφορούν στην αγορά φόρμες οι οποίες φέρουν το όνομα της και τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό!

«Μετά την απίστευτη εκδήλωση αγάπης για τις φόρμες, οι φίλοι μου στο Crafted LA αποφάσισαν να δημιουργήσουν μια περιορισμένη σειρά της συλλογής με στόχο να δωρίσουν το 100% των καθαρών εσόδων στο Fire Drill Friday και στο One Fair Wage. Κάθε αγορά θα βοηθήσει στην καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και θα παρέχει βοήθεια στον κλάδο των υπηρεσιών μας και στους εργαζόμενους που επηρεάζονται από το COVID-19», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που δημοσίευσε!

Δείτε την:

 

Δείτε ακόμη: Η Ιωάννα Τούνη δίνει το δικό της πρόγραμμα γυμναστικής και τώρα ξέρουμε τι κάνει για να διατηρήσει το καλλίγραμμο σώμα της! (vid)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X