Γυναίκα

H Rihanna σταμάτησε να πουλά τα προϊόντα της για να στηρίξει το Black Out Tuesday

H Rihanna σταμάτησε να πουλά τα προϊόντα της για να στηρίξει το Black Out Tuesday
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Rihanna όπως και πολλοί άλλοι celebrities είναι εξοργισμένοι με τον θάνατο του George Floyd και μέσω των social media εκφράζουν τη στήριξη τους απέναντι στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα εξαιτίας του ρατσισμού που βιώνουν.

Η τραγουδίστρια έχει δημιουργήσει ένα τεράστιο brand καλλυντικών και πολλές γυναίκες επιλέγουν τα καλλυντικά της! Μόνο που σήμερα, 2 Ιουνίου, δεν μπορεί κανείς να αγοράσει τίποτα από το επίσημο site της εταιρείας της διότι αποφάσισε να τα «κλείσει» όλα και αν στηρίζει το κίνημα που έχει δημιουργηθεί και φέρει την ονομασία Black Out Tuesday.

Η Rihanna αποφάσισε να σταματήσει την πώληση των προϊόντων της και στηρίζει όλους τους ανθρώπους οι οποίοι είναι θύματα ρατσισμού και ζητά να γίνει επιτέλους μια αλλαγή!

Δείτε την ανάρτηση της αλλά και την εικόνα που εμφανίζεται στο site της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

we ain’t buying shit!!! and we ain’t selling shit neither!! gang gang! #BLACKOUTTUESDAY AF!!! @fenty @fentybeauty @savagexfenty 💪🏿💪🏿💪🏿

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη badgalriri (@badgalriri) στις

«Ο αγώνας ενάντια στον ρατσισμό και την μη απονομή δικαιοσύνης δεν σταματά με δωρεές και λόγια συμπαράστασης. Προς ένδειξη αλληλεγγύης στην μαύρη κοινότητας, στους εργαζόμενούς μας, τους φίλους μας, τις οικογένειές μας και τους συναδέλφους μας, είμαστε περήφανοι που παίρνουμε μέρος στο #BlackOutTuesday», αναφέρει το site της!

Δείτε ακόμη: Pauline Ducruet: Η εγγονή της Grace Kelly ασχολείται ενεργά με τη μόδα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X