Γυναίκα

Η Κιμ Καρντάσιαν σε συνεργασία με τους Dolce & Gabbana για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023

Η Κιμ Καρντάσιαν σε συνεργασία με τους Dolce & Gabbana για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την συλλογή τους για Άνοιξη / Καλοκαίρι 2023 παρουσίασαν οι σχεδιαστές Dolce & Gabbana σε συνεργασία με την Κιμ Καρντάσιαν στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Η Κιμ εμφανίστηκε στη σκηνή μέσα σε μια λαμπερή, μάξι τουαλέτα. Είχε τα μαλλιά της χτενισμένα σε ένα ψηλό updo και περπατούσε με αυτοπεποίθηση στην πασαρέλα. Δίπλα της οι Stefano Gabbana και Domenico Dolce, ενώ οι τρεις τους υποκλίνονταν στο κοινό, ανάμεσα στο οποίο βρίσκονταν η μητέρα και τα παιδιά της.

Ο οίκος μόδας αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Kim Kardashian είναι η σύγχρονη ντίβα και η απόλυτη μούσα. Η αυτοπεποίθηση, η ανεξαρτησία και ο αισθησιασμός της, μαζί με την αγάπη της για τα θρυλικά κομμάτια Dolce &  Gabbana, ενέπνευσαν τον Domenico Dolce και τον Stefano Gabbana να ξαναεπισκεφτούν τα αρχεία των 90s και 00s. Το αποτέλεσμα είναι η DG Άνοιξη / Καλοκαίρι 23 συλλογή που επιμελήθηκε προσωπικά η Kim, μια μαγική αλχημεία ανάμεσα στη δημιουργικότητα των σχεδιαστών και το όραμα της για την ομορφιά»

Πάνω στα μοντέλα είδαμε τους κλασικούς κορσέδες, το λεοπάρ print, κομμάτια από δαντέλα, μεγάλα κρύσταλλα, τα ελαστικά jersey, και τα chocker στους λαιμούς των μοντέλων που έκαναν ιδιαίτερα αισθητό το αποτύπωμα της επιχειρηματίας.

Δείτε το βίντεο

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X