Γυναίκα

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:Τι να ΜΗΝ φορέστε

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:Τι να ΜΗΝ φορέστε
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου έφτασε.Στη γιορτή του έρωτα και των σχέσεων θέλουμε να εμφανιστούμε πιο ωραίες και θελκτικές από ποτέ! Και σίγουρα είναι σημαντικό να αισθανθείτε σέξι και σίγουρη για την εμφάνισή σας! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να ξεφύγετε… ούτε να μιμηθείτε ρούχα και στιλ διασημοτήτων. Ας δούμε οκτώ πράγματα που καλό είναι να αποφύγετε! 

Ενώ ο πιο σημαντικός κανόνας είναι να φορέσετε κάτι που σας κάνει να αισθάνεστε άνετα (και, φυσικά, να ντυθείτε για εσάς και όχι για εκείνον), υπάρχουν μερικά πιο συγκεκριμένα στιλ για να αποφύγετε. Δείτε τι να μην επιλέξετε τόσο για τη ρομαντική αυτή βραδιά… όσο και για κάθε ραντεβού στη συνέχεια.

Φόρμα γυμναστικής ή πιτζάμες: Εντάξει, μπορεί να είστε αγκαλιά σε μία χαλαρή βραδιά π.χ. με μία ταινία, ένα μπουκάλι κρασί και μία αγκαλιά στον καναπέ… Αλλά το να εμφανιστείτε με τη φόρμα ή τις χαχόλικες πιτζάμες σας  στις 14 Φεβρουαρίου, σίγουρα δεν είναι το καλύτερο! Τουλάχιστον επιλέξτε μία μεταξωτή πιτζάμα που σας ταιριάζει ωραία ή ένα απαλό μπλουζάκι ή πουλοβεράκι από πάνω…

Spanx: Γυρνώντας στο σπίτι ή σε κάποιο ξενοδοχείο με τον αγαπημένο σας μετά από ένα δείπνο με κεριά ή μία βραδιά με χορό, προσπαθήστε να αποφύγετε τα εσώρουχα που απαιτούν… μια ομάδα ανθρώπων να τα ξεκολλήσουν από το σώμα σας!

Τα πολύπλοκα εσώρουχα: Μπορεί να υπάρχει αυτός ο μύθος για τα ιδιαίτερα και σέξι εσώρουχα, τους κορσέδες, τα κορδόνια, κ.λπ., αλλά έχει αποδειχτεί ότι αυτά όλα μπερδεύουν και δυσκολεύουν τους άνδρες, έως του σημείου… της απόγνωσης! Γι’ αυτό φροντίστε μεν τα εσώρουχά σας αλλά μην τα κάνετε περίπλοκα.

Πολύ ψηλά τακούνια: Τακούνια πάνω στα οποία δεν μπορείτε να περπατήσετε; Δεν φαίνονται καλά σε κανέναν! Και όχι μόνο δεν σας κάνουν σέξι, αλλά ενέχουν δύο κινδύνους: ο ένας να περπατάτε σαν… ετοιμόρροπη και ο δεύτερος να στραμπουλίξετε τον αστράγαλό σας. Δεν το θέλουμε!

Οι πολλές διαφάνειες και τα πολύ γυαλιστερά κομμάτια: Ενώ ένα ωραίο ντεκολτέ ή ένα ιδιαίτερο σκίσιμο είναι ένα σέξι «κλείσιμο του ματιού»,  ένα φόρεμα ή μία μπλούζα που αφήνει σε κοινή θέα τα πάντα δεν είναι! Επιπλέον, τα πολύ γυαλιστερά ρούχα γενικά δεν πολυαρέσουν στους άνδρες.

Οπότε, δοκιμάστε μία σέξι αλλά και κομψή δαντέλα, κάποιες μικρές διαφάνειες ή κοψίματα ή ένα ανάλογο με το στιλ σας ντεκολτέ…  και βεβαιωθείτε ότι τα εσώρουχά σας δεν είναι ορατά σε όλους!

Εξαιρετικά κολλητά ρούχα. Όσο σέξι κι αν νομίζετε ότι δείχνετε με ένα θεόστενο φόρεμα ή φούστα, δοκιμάσατε πριν βγείτε να καθίσετε;  Να σταυρώσετε τα πόδια σας; Φορέστε αυτή τη νύχτα κάτι που να σας ταιριάζει «γάντι» αλλά μην σας αναγκάζει να σκέφτεστε όλη την ώρα πόσο σας δυσκολεύει σε κάθε κίνηση ή πόσο πρέπει να το τραβάτε… Καλύτερα να εστιάσετε σε αυτόν που κάθεται απέναντί σας στο τραπέζι ή στο μπαρ…

Όλα στα κόκκινα: Το έχουμε πει , ότι το κόκκινο είναι το χρώμα του έρωτα ότι τραβά αναμφισβήτητα την προσοχή των ανδρών, αλλά αν δεν είστε «γκουρού» του στιλ ή αν δεν είστε απόλυτα βέβαιη ότι σας κολακεύει, μην ντυθείτε από πάνω έως κάτω στα κόκκινα.

Δοκιμάστε ένα φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση, μία φούστα ή ένα ωραίο τοπ ή πάλι κρατήστε το για τα αξεσουάρ π.χ. παπούτσια ή τσάντα. Αποφύγετε τις υπερβολές!

Πάρα πολύ άρωμα. Φυσικά το άρωμα είναι ένα όπλο σαγήνης! Αλλά δεν πρέπει να γίνει όπλο… εξόντωσης! Δεν υπάρχει λόγος να σας μυρίζουν από μίλια μακριά. Οπότε μερικές σταγόνες αρκούν.

Κασκόλ κουβέρτα: Τυλιχτείτε με στιλ!

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X