Γυναίκα

Μαγιό που αναδεικνύουν τα προσόντα σας

Μαγιό που αναδεικνύουν τα προσόντα σας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το καλοκαίρι πλησιάζει και η εμφάνιση στην παραλία μπαίνει για τα καλά στις φροντίδες σας. Εκτός από δίαιτα και γυμναστική, απαραίτητο για την εντυπωσιακή εμφάνιση είναι ένα μαγιό που αναδεικνύει τα προσόντα σας.

Στη προσπάθειά σας ο eretikos.gr θα σας βοηθήσει παρουσιάζοντας μαγιό που αναδεικνύουν τα προσόντα της γυναίκας. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγονται τα μαγιό Luli Fama. Η μάρκα δημιουργήθηκε το 2003 από τη Lourdes Hanimian, γνωστή ως “Luli” η οποία γεννήθηκε στην Κούβα, μεγάλωσε στο Μαϊάμι και από τον γαμπρό της που κατάγεται από την Αργεντινή. Η Λατινοαμερικάνικη επιρροή φαίνεται στις συλλογή της.

Ο εκλεκτισμός της μάρκας ξεχωρίζει όπως ακριβώς ξεχωρίζουν τα μαγιό, τα οποία αντανακλούν την κοσμοπολίτικη κουλτούρα η οποία εμπνέει το μοναδικό στυλ της. Στην πραγματικότητα, η Luli Fama είναι γνωστή για τα μοντέρνα σχέδιά της τα οποία κολακεύουν τις γυναικείες καμπύλες καθώς επίσης και για τα μοναδικά, τολμηρά μοτίβα της σε έντονα χρώματα τα οποία συμπληρώνουν πολυτελή αξεσουάρ.

Οι μεγάλοι αστέρες όπως οι Beyonce, Shakira, Nicole Scherzinger ή η Adriana Lima, έχουν φορέσει αυτά τα μαγιό. Η Luli Fama ενσαρκώνει τη γοητεία των Λατίνων η οποία είναι  αισθησιακή.

Τα μαγιό που κάνουν την γυναίκα τέλεια παρά τις ατέλειες

 

 

Τα μαγιό που κάνουν την γυναίκα τέλεια παρά τις ατέλειες

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X