Γυναίκα

Met Gala 2023: Ποια θα είναι η επίτιμη προσκεκλημένη και ποιος δεν θα πάει ποτέ

Met Gala 2023: Ποια θα είναι η επίτιμη προσκεκλημένη και ποιος δεν θα πάει ποτέ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Met Gala το μεγαλύτερο κοσμικό γεγονός της μόδας θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 1η Μαΐου, στη Νέα Υόρκη, στο Metropolitan Museum.  Φέτος είναι αφιερωμένο σε έναν σπουδαίο σχεδιαστή μόδας, τον  Καρλ Λάγκερφελντ, και με τον τίτλτο “Karl Lagerfeld: A Line of Beauty”.

Η Άννα Γουίντουρ αρχισυντάκτρια της αμερικάνικης Vogue, από το 1995 είναι η υπεύθυνη του Met Gala για το ποιος θα βρεθεί στο κόκκινο χαλί στο μεγάλο αυτό event. Καλεσμένοι είναι μόνο κορυφαία ονόματα του Hollywood, της μουσικής, της πολιτικής, της δημοσιογραφίας και του αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναφέρουν ότι μια θα είναι η επίτιμη προσκεκλημένη. Πρόκειται για τη διάσημη Choupette Lagerfeld, η γάτα που λάτρευε ο Καρλ Λάγκερφελντ. Το γκαλά είναι γνωστό ότι κρατάει τα σχέδιά του μυστικά και το αν η Choupette θα είναι η καλλονή της εκδήλωσης παραμένει ακόμη ασαφές.

‘Ένας  όμως άνδρας δε θα δώσει ποτέ το παρών στη μεγάλη διοργάνωση και δεν είναι άλλος από τον Ντόναλτ Ντράμπ.

Η Άννα Γουίντουρ καλεσμένη σε ένα παιχνίδι που τρως αηδιαστικά φαγητά με παρουσιαστή τον Τζέιμ Κόρντεν, είχε δηλώσει πως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και επιχειρηματίας, είναι ανεπιθύμητος από τη διοργάνωση και από το 2017 η αρχισυντάκτρια, έχει δηλώσει ανοιχτά πως δεν θέλει να τον δει στο fashion event.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X