Γυναίκα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πιο ροκ νύφη που έχουμε δει

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η πιο ροκ νύφη που έχουμε δει
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια μαζί με τον σύζυγο της! Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό, φωτογραφίες από τον γάμο της.

Η ηθοποιός δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα φωτογραφίες του γάμου της και αποφάσισε να μοιραστεί με τους αγαπημένους της followers κάποιες εικόνες από την ξεχωριστή μέρα που έζησε.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Φώτης Μπερνάντο παντρεύτηκαν πριν από κάμποσο καιρό και μπορούμε να πούμε πως είναι το πιο ροκ ζευγάρι που έχουμε δει! Ο γαμπρός εμφανίστηκε στον γάμο του με leather jacket ενώ η ηθοποιός έκανε μια ανατρεπτική εμφάνιση καθώς επέλεξε ένα ρομαντικό νυφικό αλλά τα μαλλιά της ήταν το ροκ στοιχείο που χρειαζόταν διότι ήταν από τη μια μεριά ξυρισμένα!

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Happy valentine’s day lover, hubby, friend, brother, partner in all sorts of sweet crimes… 💜 Photo by @george_kapa_649 and @kosmaskoumianos #valentines #loveandmarriage #tb #7monthspregnant #loveforever #lovers #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Penelope (@penelopeanastasopoulou) στις

Δείτε ακόμη: Δανάη Μπάρκα: Δίνει τα καλύτερα tips για εμάς που κάνουμε διατροφή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X