Γυναίκα

Σικ και χαλαρή η Μαρέβα Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη

Σικ και χαλαρή η Μαρέβα Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγος του, Μαρέβα Μητσοτάκη, εμφανίστηκαν στη Θεσσαλονίκη, στα πλαίσια της ΔΕΘ, όπου έδωσε την καθιερωμένη ομιλία στο Συνεδριακό Κέντρο “Ιωάννης Βελλίδης” .

Η σύζυγος του πρωθυπουργού έκανε εντυπωσιακές και μίνιμαλ εμφανίσεις – κάτι το οποίο τη χαρακτηρίζει- και για μια ακόμη φορά παρέδωσε μαθήματα στιλ αφού η γυναίκα ξέρει πολύ καλά ποια είναι τα ρούχα που της ταιριάζουν και ντύνεται ανάλογα με την ηλικία της.

Η Μαρέβα Μητσοτάκη εμφανίστηκε με λευκή παντελόνα, λευκό τοπ και μπεζ σακάκι στη συνάντηση της με με τους δημάρχους Καλαμαριάς και Θεσσαλονίκης αλλά και με γυναίκες επιχειρηματίες της πόλης. Έπειτα, φόρεσε το ίδιο παντελόνι και το συνδύασε με γαλάζιο αμάνικο πουκάμισο σε άλλη της συνάντηση!

Δείτε την σε φωτογραφίες που ανάρτησε η ίδια στο Instagram:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστώ πολύ τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης @k.zervas και την @womenactgreece για την πρόσκληση και τον εποικοδομητικό διάλογο. Οι γυναίκες σε θέσεις ευθύνης έχουν να προσφέρουν πολλά. Η χώρα μας έχει κάνει βήματα, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες συνεργασίες και δράσεις για να ενδυναμωθεί η συμμετοχή των γυναικών σε καίριες θέσεις! _ A big thank you to the mayor of Thessaloniki at @k.zervas and @womenactgreece for your invitation and the fruitful discussion on women empowerment and leadership behaviours! #womenempowerment

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mareva Grabowski-Mitsotaki (@marevagrabowskimitsotaki) στις

Δείτε ακόμη: Αυτές είναι οι τσάντες που επιλέγει η Chiara Ferragni για το φθινόπωρο (pic)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X