Show Biz

Η Ελληνίδα βουλευτής που κέρδισε βραβεία σε καλλιστεία

Η Ελληνίδα βουλευτής που κέρδισε βραβεία σε καλλιστεία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα σαρδάμ και ο συλλαβισμός του λόγου της στη Βουλή, αποκάλυψαν τα κρυφά προτερήματα της Κατερίνας Μονογυιού. Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας έγινε ξαφνικά πασίγνωστη σε όλη την Ελλάδα σκίζοντας το πέπλο της ανωνυμίας με έναν πολύ απλό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο. Εγινε viral και τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω στη ζωή της με μία αδηφάγα διάθεση. Και οι αποκαλύψεις ήταν πιπεράτες με αποτέλεσμα το όνομά της να είναι στις πρώτες αναζητήσεις της Google.

H βουλευτής που θεωρείται από τις πιο κομψές του ελληνικού κοινοβουλίου έχει ένα πλούσιο βιογραφικό ως πτυχιούχος Διατροφής και Διαιτολογίας και έχει πλούσια δράση σε προγράμματα διατροφικής υποστήριξης και στις διατροφικές διαταραχές.

Η αποκάλυψη έρχεται όταν έγινε γνωστό πως η βουλευτής Κατερίνα Μονογυιού όταν ήταν στην ηλικία των 20 ετών είχε λάβει μέρος στα Πελοποννησιακά καλλιστεία το 2003. Μάλιστα, δεν έφυγε άπραγη από τα καλλιστεία, αλλά κέρδισε και τίτλο. Όχι τον τίτλο της Miss Πελοπόννησος, αλλά τον τίτλο Miss Beauty 2003.

Παρουσιάστρια τότε στη βραδιά των καλλιστείων ήταν η γνωστή Αννίτα Ναθαναήλ.

Γενικά όπως φαίνεται από τη ζωή της Κατερίνας Μονογυιού έχει μία λατρεία στα παραμυθένια πράγματα που αποπνέουν έναν glam αέρα. Πέρα από την παρουσία της στα καλλιστεία εάν παρατηρήσει κανείς στιγμιότυπα από το γάμο της με τον Χάρη Μαριόλη όλα δείχνουν μία “βασιλική ατμόσφαιρα” . Ένα τεράστιο νυφικό, Ρολς Ρόις σάντοου, κόκκινο χαλί, πλημμυρισμένη εκκλησία από λουλούδια μόνο λίγα από τα στιγμιότυπα που αποδεικνύουν αυτό το glam που αρέσει στη βουλευτή.

Μονογυιού

Η Κατερίνα Μονογυιού

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X