Διεθνή

Η γυναικάρα με τα τατουάζ που… πατάει τον Τραμπ στον λαιμό!

Η γυναικάρα με τα τατουάζ που… πατάει τον Τραμπ στον λαιμό!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα… φωτιά! «Θύμα» μιας γυναίκας πέφτει ο Ντόναλντ Τραμπ, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις. Οργισμένα απαντά ο Ντόναλντ Tραμπ Τζούνιορ με ανάρτηση του στο twitter.

Φυσικά πρόκειται για μία αφίσα που δείχνει τον Ντόναλντ Tραμπ να είναι στο έδαφος και να τον πατάει στο κεφάλι μία γυναίκα. Η αφίσα έχει τοποθετηθεί στην Times Square της Νέας Υόρκης.

Η αφίσα είναι δημιουργία μιας εταιρίας ενδυμάτων και απεικονίζει μία γυναίκα με σπορ εμφάνιση, να έχει δέσει τον Αμερικανό πρόεδρο και να τον πατάει στο κεφάλι, με τον Τραμπ να σφαδάζει. Η εν λόγω αφίσα έγινε γρήγορα viral στις ΗΠΑ, με τον γιο του Tραμπ, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, να εκφράζει την οργή του στα social media.

«Από τη στιγμή που είχατε τον χρόνο να σκεφτείτε την δημιουργία ενός ανόητου και άνοστου meme που το είδαν 8 άνθρωποι, θεώρησα πως θα βρείτε λίγο χρόνο να ασχοληθείτε με αυτή την αφίσα στην Times Square υποκριτές», έγραψε στο twitter.

Δείτε τις εικόνες με τον Τραμπ

Η αφίσα έχει μήκος 10 μέτρων, ενώ ακριβώς από κάτω της, υπήρχε άλλη μία που έδειχνε τον Tραμπ σαν… ζόμπι, καλώντας τον κόσμο να τον ψηφίσει στις επόμενες εκλογές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X